News Flash:

Mesaj la inceput de an scolar de la medici pentru cadrele didactice: „Ii rugam pe profesori sa se vaccineze”

13 Septembrie 2021
302 Vizualizari | 0 Comentarii
elevi

Prima zi a anului scolar incepe si cu un mesaj de responsabilitate de la conducerea spitalului „Victor Babes” adresat profesorilor, in contextul epidemiologic. Medicii indeamna la vaccinare. In Timis, doar jumatate din profesori sunt vaccinati.
 
 
„La inceput de an scolar dorim succes tuturor elevilor si tuturor profesorilor. Prin aceasta cale ii rugam la responsabilitate si la respectarea masurilor sanitare – purtatul mastii si distantarea fizica. Si sa nu uitam ca doar prin vaccinare, si rugam prin aceasta cale pe profesori sa se vaccineze, putem depasi aceste momente grele. Va dorim succes, un an nou linistit scolar si sa ne revedem cu bine si sanatosi”, este mesajul managerului spitalului „Victor Babes” din Timisoara.

Anul scolar a debutat luni, 13 septembrie, in Timis fiind peste 100.000 de elevi si prescolari inscrisi si aproape 6.700 de cadre didactice care predau la clase. Conform unui raport al Inspectoratului Scolar Judetean, din totalul de 6695 de profesori din Timis, 3.851 sunt vaccinati cu schema completa si alti 174 cu prima doza. Directia de Sanatate Publica transmite ca sunt peste 3.000 de adolescenti vaccinati in categoria de varsta 12-18 ani.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1143 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005205 (s)