News Flash:

Vouchere pentru alimente, acordate din octombrie celor care se vaccineaza anti-Covid

12 Septembrie 2021
353 Vizualizari | 0 Comentarii
vaccin covid

Ministerul Sanatatii a stabilit metodologia de acordare a voucherelor pentru persoanele care se vaccineaza anti-Covid. Se vor primi 100 de lei pentru alimente.
 
 
Potrivit ordinului semnat de Cseke Attila, ministrul interimar al Sanatatii, persoanele care se vaccineaza impotriva Covid-19 cu schema completa de vaccinare primesc o alocatie de hrana in valoare de 100 lei, sub forma a cinci tichete de masa.

Tichetele se vor distribui in cadrul centrului de vaccinare, in cabinetul medicului de familie sau ambulatoriul de specialitate, in functie de locul in care s-a efectuat imunizarea, in baza registrului de evidenta operat. Voucherele se pot ridica in termen de 60 de zile de la data efectuarii ultimei doze.

De aceste tichete vor beneficia toate persoanele care s-au imunizat dupa intrarea in vigoare a ordonantei de urgenta care prevede acordarea tichetelor, adica 31 august.

Serviciile de tiparire, emitere si distribuire a tichetelor de masa sunt in sarcina directiilor de sanatate publica judetene.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1227 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007662 (s)