News Flash:

Pe Connect-R il stie toata lumea, dar nu si pe sora lui. Cum arata Ana Maria, contabila artistului

17 Ianuarie 2022
642 Vizualizari | 0 Comentarii
connect r

Connect-R a trecut testul sinceritatii la emisiunea lui Denise Rifai. Artistul a participat, acum o saptamana, la „40 de intrebari cu Denise Rifai” si a raspuns cu maxima sinceritatea la toate curiozitatile prezentatoarei. Asa cum era de asteptat, Denise a abordat si unul dintre subiectele despre care Connect-R vorbeste cel mai putin: viata personala.

Acum ceva timp, in presa a aparut zvonul conform caruia, in echipa lui Connect-R oamenii nu sunt angajati pe baza competentelor lor, ci baza de nepotisme. Artistul a infirmat acest lucru si a sustinut ca totul este cat se poate de corect si de transparent la el in firma. Singura persoana care este din familia lui si care lucreaza pentru el este sora lui mai mica, Ana Maria.

Connect-R a motivat alegerea facuta, spunand ca este singura persoana pe care se poate baza si in care are incredere 100%. Ana este responsabila cu partea financiara si este cea care efectueaza plata salariatilor la timp. Relu a recunoscut ca a apelat la ea tocmai pentru ca lucrurile sa mearga bine si toata lumea sa fie multumita.

"Da, banii m-au schimbat in bine. Banii participa la fericire, dar in niciun caz nu fac parte din esenta fericirii. Sunt un tip haotic, uit sa platesc salarii. De-asta, mai nou, in afara de contabil, mai am o asistenta, pe sora mea. Ce nu au inteles ei, la un moment dat ei amenintau ca pleaca sia m spus. Niciodata un artist, un leader de trupa nu o sa stea intr-un chitarist, chiar daca ii iubesc pe toti, dar oamenii vin pentru cel care deschide gura.", a spus Connect-R.

>

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1216 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006336 (s)