News Flash:

Patru mascati de la politia Capitalei s-au angajat bodyguarzi la nunta lui Florin Salam. Ce pedepse vor primi oamenii legii

14 Iunie 2022
761 Vizualizari | 0 Comentarii
Florin Salam

Florin Salam si Roxana Dobre s-au casatorit, pe 1 iunie, la Constanta, iar petrecerea de nunta a avut loc intr-un club de lux din Mamaia. La petrecere  au fost prezenti sute de oameni, in special din mediul artistic, dar si oameni de afaceri si lideri ai lumii interlope, printre care si Ion Balint, alias Nutu Camataru.

Potrivit unor surse din cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI) citate de gandul.ro, la aproximativ doua saptamani de la nunta lui Florin Salam, ofiterii Directiei Generale de Protectie Interna (DGPI) ar fi intocmit un raport pe care l-ar fi prezentat superiorilor de la minister.

In raport se mentioneaza ca patru lucratori SAS, din cadrul Politiei Capitalei, ar fi participat, in calitate de agenti de paza, la petrecerea de nunta a cantaretului Florin Stoian, zis Salam.

Sursele citate au precizat ca ofiterii de informatii i-ar fi vazut pe cei patru in imaginile difuzate de institutiile de presa care au relatat de la nunta lui Florin Salam si ar fi intocmit un raport care fost prezentat conducerii MAI.

Acestia ar putea, insa, sa faca si obiectul unei anchete de natura penala, daca se va dovedi ca au incasat si in trecut sume de bani 'la negru', pentru care nu au platit impozite si care nu s-au regasit nici in declaratiile de avere, pe care sunt obligati, prin lege, sa le depuna in fiecare an.

Politia Capitalei a anuntat ca a fost dispusa „efectuarea de verificari prin Serviciul de Control Intern, iar la finalizarea acestora, in functie de rezultat, vor fi dispuse masuri in consecinta'.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1287 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006930 (s)