News Flash:

Patrizia de la Asia Express a majorat preturile la restaurant. Cat trebuie sa scoti acum din buzunar pentru o supă?

19 Octombrie 2021
732 Vizualizari | 0 Comentarii
Patrizia

Patrizia si fiul ei, Francesco au pornit impreuna pe Drumul Imparatilor. Traseul nu este deloc unul usor, dar cei doi s-au coordonat de minune. Chiar daca au existat si momente tensionate, cei doi s-au intors in tara mai fericiti ca niciodata. Patrizia si Franci au renovat restaurantul, iar acum, dupa notorietatea de la Asia Express au majorat si preturile.

Multi au cunoscut-o pe Patrizia odată cu participarea la Asia Express, dar aceasta este mult mai veche in bransa televiziunii. Patriza a fost in juriu la Master Chef, de la PRO TV și are in spate ani de experienta in domeniul culinar. Asia Express a fost pentru ea o provocare si s-a intors mai implinita ca niciodata in tara. Acum, Patrizia a dat refresh restaurantului, dar si preturilor pe care obisnuia sa le practice.

”Sunt din ’93 in Romania, dar nu sunt cunoscuta pentru ca am avut un business cu o clientela foarte restransa, de top, pe circuit inchis 80%. Am avut restaurant cu produse premium si n-am avut nevoie de publicitate”, povestea chef Patrizia

Cam asa arata meniul la restaurantul ei
Burger cu carne de vita Angus – 39 de lei
Portie de cartofi – 10 lei
Pizza (diverse sortimente) – intre 24 si 49 de lei
Supa crema de ciuperci si hribi – 22 de lei
Supa de fructe de mare si somon – 69 de lei
Paste (diverse sortimente) – intre 25 si 30 de lei
Fructe de mare (creveti, somon la gratar, lup de mare, midii in vin alb – intre 37 si 69 de lei


Dupa ce s-au terminat filmarile la Asia Express, Patrizia si fiul ei au investit intr-o noua afacere. Cei doi au dat drumul la serviciul de delivery si au facut si cateva renovari. ”Abia am terminat de renovat bucataria de restaurant si am dat drumul la delivery. Sunt foarte obosita. A durat 3 saptamani, am avut cumparata aparatura si am schimbat gresia, am dat 6.000 de euro. Ma ajuta Francesco, am dat drumul la mancare, lumea zicea ca m-a asteptat multa vreme. Fac meniu mixt, fac paste, meniu italienesc, de-ale mele, cu ierburi aromatice. Dar meniul este mult mai mic ca la restaurant, nu-l am decat pe fiul meu. El e cel mai bun ajutor, pentru ca face cu suflet, pentru casa. Va astept la Arromi, nume care vine de la iarba aromatica pe care o folosesc in mancare”, a declarat Patrizia pentru Click.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1162 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005103 (s)