News Flash:

Cat de mult s-au schimbat Alina Ceusan si Carmen Grebenisan dupa ce s-au operat? Fanii nu le mai recunosc

18 Octombrie 2021
566 Vizualizari | 0 Comentarii
Alina si Carmen

Alina Ceusan si Carmen, prietena ei sunt idolii fetelor care le urmaresc pe Instagram. Cele care se compara cu look-ul celor doua ar trebui sa stie un lucru foarte important. Chiar daca acum arata mereu ca scoase din cutie, lucrurile nu au fost mereu la fel de roz pentru cele doua influencere. Atat Alina, cat si Carmen au apelat la medicul estetician, iar transformarile sunt vizibile.

Alina Ceusan si Carmen Grebenisan formeaza una dintre cele mai de succes echipe de influencere de la noi. S-a spus de foarte multe ori despre cele doua ca ar fi surori, iar asta datorita asemanarii dintre ele. Cele doua nu au aratat dintotdeauna asa, iar interventia medicului estetician si-a spus cuvantul. Venite la Capitala, cele doua clujence au inceput sa castige foarte bine, iar primii banii au decis sa-i investeasca in aspectul fizic.


Alina Ceusan si Carmen Grebenisan au apelat la cei mai buni esteticieni pentru ca rezultatele sa fie unele pe masura. Fetele nu au exagerat cu interventiile, dar au optat pentru mici retusuri si imbunatatire. In prezent, atat Alina, cat si Carmen au ajuns la cea mai buna versiune a lor.
”Ma preocupa mult felul in care arat, e important acest lucru. Ingrijirea incepe destul de prematur in ziua de azi, dar imaginea este foarte importanta. Daca nu ma ocup eu de mine nu stiu cine poate sa o faca. Fiind in domeniu nici nu-mi permit sa nu apelez la machiaj, dar acesta chiar ajuta. Trebuie sa te machiezi in functie de ocazie.”, spunea cu ceva vreme in urma Alina Ceusan.

Alina Ceusan si Carmen Grebenisan sunt prietene de foarte mult timp. Pe cele doua le-a unit la inceput pasiunea pentru fotografie si pentru blogging, iar acum sunt de nedespartit. Cele doua si-au testat relatia si la Asia Express, acolo unde au format una dintre cele mai unite si puternice echipe. Acum, Alina si Carmen au zeci de proiecte impreuna, iar imaginea lor vinde foarte bine. Carmen Grebenisan a ales-o pe Alina Ceusan sa ii fie nasa, asa ca relatia lor se va consolida mai mult ca niciodata.


”Prietenia mea cu Alina, care este una foarte puternica, e cea mai pura prietenie. Este singura prietenie si de cele mai multe ori oamenii cred ca suntem surori. Cu siguranta am fost surori intr-o alta viata. Nu stiu daca ne crede cineva, insa noi nu ne-am certat niciodata. De fiecare data una dintre noi este dispusa sa ii cedeaze celeilalte orice, daca cealalta isi doreste mult acel ceva”, a declarat Carmen Grebenisan. 

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1341 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006352 (s)