News Flash:

Lidia Buble, suparata pe Cuza. ”Nu te iert ca nu m-ai cerut in casatorie!”

18 Octombrie 2021
384 Vizualizari | 0 Comentarii
Lidia Buble 1

Competitia Asia Express s-a intensificat, iar concurentii incep sa isi scoata arsenalul de strategii. Lidia Buble a spus de la inceput ca nu este genul care sa menajeze alte echipe atata timp cat competitia nu iarta pe nimeni. 

Lidia Buble a fost una dintre cele mai asteptate prezente la Asia mai tarziu. Artista a decis sa fie foarte sincera in emisiunea baietilor si s-a tinut de promisiune. Roata din Asia mai tarziu are diferite provocari pentru invitati si nu a menajat-o deloc pe Lidia Buble. Vedeta a povestit despre antipatiile din joc, despre voturile pe care le-a oferit si nu numai. Lidia Buble a spus ca nu o sa-l ierte de Cuza ca nu a cerut-o de sotie. (cu aluzie la momentul lui Connect-R)
”Invitata noastra este campioana pe autostop, are recordul absolut de 1,8 secunde ca echipa RedBull care schimba rotile la Formula 1. Cel mai mult a stat o ora in conditiile in care a mancat o punga de pufuleti ca nu se grabea foarte tare. V-ati prins despre cine este vorba”, a spus Cuza in introducerea Lidiei Buble.
 
Lidia Buble este adepta provocarilor, asa ca nu putea sa spuna nu aventurii Asia Express. Artista a facut echipa cu sora ei si au plecat pe Drumul Imparatilor. Lidia Bublenu s-a putut abtine si le-a dat urmaritorilor un sneak peek referitor la ceea ce s-a intamplat pe Drumul Imparatilor.
”O sa vedeti omul Lidia Buble asa cum este el. Cu bune, cu rele, nebun, haotic. O sa cunoasteti o Lidia incapatanata uneori, poate prea incapatanata. O sa cunoasteti o persoana ambitioasa, o Lidia Bublenebuna, colorata. O Lidia Buble care iubeste viata asa cum este ea, cu bune si cu rele. O sa ma vedeti cum reactionez in momente de panica maxima, in momente de stres. O sa ma prindeti si suparata, o sa si plang, o sa si rad, o sa ma si distrez. O sa ma cunoasteti in toata splendoarea mea. O sa mai vedeti si cat este de faina relatia dintre mine si sora mea. Daca pana acum am fost legate, vreau sa va spun ca de acum incolo suntem de neinvins, de nedespartit. Suntem o echipa tare faina si speram sa va intram la suflete.” a spus Lidia pe Insta stories. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1237 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004215 (s)