News Flash:

Lidia Buble, dezvaluiri in premiera. Ce nume a ales pentru baietelul ei?

19 Octombrie 2021
559 Vizualizari | 0 Comentarii
Lidia Buble

De cand si-a gasist sufletul pereche, Lidia se gandeste deja sa isi duca relatia la nivelul urmator. Artista are totul foarte bine organizat si, in timp ce unii spun ca este mult prea devreme, vedeta a ales deja numele pentru copilul ei si isi doreste din suflet sa fie un baietel.

Lidia Buble si-a facut deja planul. Artista are o relatie speciala cu actorul cubanez Harlys Becerra si deja se gandesc la copii. Vedeta si-a dorit din tot timpul sa fie mamica, mai ales ca a prins deja dexteritate cu copiii surorilor ei. Lidia este constienta ca acum nu are timp de copii, mai ales ca programul ei nu este deloc unul permisiv. In Asia Express, Lidia Buble si-a dat seama ce nume i s-ar potrivi cel mai bine copilului ei. In urma unei probe care decidea imunitatea, Lidia a decis ca pentru baietelul ei ar fi potrivit numele Castor.

Artista si-a intalnit sufletul pereche si este nimeni altul decat actorul cubanez Harlys Becerra. Lidia a fost destul de sceptica la inceput si nu a vrut sa dezvaluie identitatea iubitului ei, dar fanilor nu le-a luat prea mult pana a descoperi ca cel care i-a furat inima frumoasei artiste este nimeni altul decat actorul din serialul de pe Netflix ”Vis-a-vis”. Acum, dupa mai bine de o luna de cand s-au cunoscut, Lidia l-a adus pe Harlys in Romania pentru a-l prezenta familiei, doar ca lucrurile cu tatal ei nu au mers asa cum se astepta.


Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca tatal Lidiei este destul de strict atunci cand vine vorba de relatiile pe care le au fetele lui, iar Lidia a mai trecut prin asta si cand era intr-o relatie cu Razvan Simion. „Nu o sa il cunoasca pana nu decide ca vrea sa ne casatorim. Tata a zis ca are cinci fete si sase baieti. Daca va cunosc toti iubitii…”, a declarat Lidia Buble, intr-un interviu pentru emisiunea „Xtra Nght Show”, de la Antena 1. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1129 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005823 (s)