News Flash:

Mihai Bendeac a dat cartile pe fata. Cu cine doarme actorul in fiecare seara?

19 Octombrie 2021
431 Vizualizari | 0 Comentarii
Mihai Bendeac

Mihai Bendeac nu mai are nevoie de prea multe prezentari. Actorul a devenit din ce in ce mai scump la vedere, asa ca Maruta a profitat din plin ca acesta a acceptat sa mearga la podcastul lui. In cele aproape 3 ore de discutii, cei doi au abordat diferite subiecte, iar Mihai a promis inca de la inceput ca va fi extrem de sincer si ca nu isi va retrage niciun cuvant dupa publicarea podcastului.

Mihai Bendeac a revenit la sentimente mai bune fata de prezentatorul de la PRO TV. Timpul a trecut si se pare ca cei doi au ingropat securea razboiului. Maruta a revenit cu sezon nou de podcasturi, iar inceputul este mai promitator ca niciodata. Mihai Bendeac a cedat insistentelor lui Catalin si au stat de vorba mai bine de doua ore jumatate. Mihai Bendeac a vorbit deschis despre toate subiecte aruncate la fileu de catre Maruta. Inclusiv despre cine doarme alaturi de el in fiecare seara.


”Acasa la mine este mereu intuneric. Am toate geamurile acoperite, am draperii foarte groase. E un apartament pe doua niveluri, in zona in care mi-am dorit mereu sa locuiesc. Un apartament de 90 de metri patrati cu foarte multe obiecte vechi. E extrem de cozy, cu multe lumanarele aprinse si cu un semineu pus pe televizor. Locuiescu ursuletul Ted cu care dorm in fiecare noapte. Ted, ursuletul din filmul cu acelasi nume. Un ursulet pe care l-am primit de la o persoana foarte draga. Din momentul ala, nu am mai dormit fara el. In ultimul timp mi-a fost rusine sa-l mai iau cu mine in turnee.”, a spus Mihai Bendeac. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1225 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004657 (s)