News Flash:

Parfumul oferit cadou. Cum să nu dai greș?

26 Octombrie 2021
371 Vizualizari | 0 Comentarii
Cadou pentru iubit Parfum Hugo Boss Bottled

Parfumul oferit cadou iubitului este o provocare foarte mare. El ține de sfera relațiilor de prietenie strânsă și foarte apropiată. În mod obligatoriu, poți să optezi pentru parfumul oferit cadou numai dacă ești foarte apropiat de persoana respectivă.

Parfumul oferit cadou se alege în funcție de mai multe criterii. Unul dintre ele, este să știi dacă se încadrează în gustul prietenului sau prietenei cărora dorești să îl oferi.

În primul rând, trebuie să știi dacă parfumul oferit cadou iubitului tău este marca sau mirosul preferat de sărbătoriții care îl vor primi. 

O altă chestiune care te va face să crești în ochii celui sau cele pe care vrei să îi surprinzi este dacă știi ce parfum și-ar dori dar, pentru un motiv sau altul, nu-l pot pot achiziționa. 

Parfumul oferit cadou trebuie ales cu multă grijă. Este riscantă comandarea lui on-line. Cel mai bine este să mergi într-un magazin specializat și să utilizezi un tester. Vei face atunci alegerea cea mai bună.

Parfumurile costă de la câteva sute de lei, la câteva mii de euro. Evident, pot costa și mai mult. 

Poate prietena ta sau iubitul tău căruia urmează să-i faci un cadou, colecționează parfumuri. Atunci, dacă știi că îi plac parfumurile franțuzești, poți să te documentezi pe internet și să vezi care sunt cele mai celebre case producătoare. Chiar dacă nu vei lua cel mai scump cadou pentru iubit drept parfum, marca în sine atrage un colecționar. Mulți preferă să folosească parfumurile care au un anume istoric. Sau poate folosesc acele parfumuri despre care au citit că erau utilizate de personalități celebre din lumea modei, filmului, politicii, sau din domeniul lor de activitate. 

Câți dintre noi nu ne-am dorit să avem un parfum exact cu nuanța pe care o simțeam la profesorii noștri, la șefii noștri sau la prietenii de familie ai părinților?

Alegerea unui parfum ține și de proprietățile ezoterice ale acestora. Poți găsi zeci de informații pe diverse site-uri, unde sunt explicate care sunt parfumurile utile. Mulți doresc să aibă un parfum pentru avea succes în carieră, sau pentru a avea noroc de bani. 

Evident, poți face un astfel de cadou, cu gândul că ți se poate întoarce favoarea.

De exemplu, nu este recomandat să faci cadou un parfum fin unei femei căsătorite cu un prieten foarte bun dacă tu ești singur. Cu siguranță nici prietena sau soția ta nu s-ar simți confortabil dacă o prietenă singură din cercul vostru ți-ar face ție un astfel de cadou. 

Nimeni nu poate acuza pe nimeni de infidelitate, dar partnerul sau partenera ta își pot reproșa că nu au fost pe fază. Adică, se învinovățesc că nu au știut înainte că asta îți dorești. Este și mai dificil dacă tu ești cel care ai vorbit cu alții și nu cu cel de lângă tine.

Parfurmul este o nuanță pe care o femeie o simte imediat la cel de lângă ea, mai ales dacă este feminin. De aceea, dacă nuanța parfumului simțit la tine coincide cu parfumul oferit de voi unei prietene singure, treaba aceasta o poate pune pe gânduri.

De aceea, se spune că parfumul este un cadou pretențios și delicat. Cine îl oferă trebuie să știe ce face. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1240 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005783 (s)