News Flash:

Facebook isi va schimba numele. Ce a anuntat Mark Zuckerberg?

21 Octombrie 2021
424 Vizualizari | 0 Comentarii
facebook

Facebook ar putea deveni o amintire in curand. Nu vorbim despre reteaua de socializare in sine, ci despre numele ei, pentru ca Mark Zuckerberg se gandeste sa schimbe numele companiei. Vestea a fost data de mai multe ziare internationale, dar ideea schimbarii este inca la stadiul de propunere. 

nformatia ca Mark Zuckerberg ar vrea sa schimbe numele celei mai cunoscute retele de socializare a fost publicata prima data de catre cei de la The Verge, apoi a fost preluata si de Reuters si The Guardian. Facebook ar urma sa isi schimbe numele, iar propunerea urmeaza sa fie discutata la conferinta anuala a companiei, care va avea loc pe 28 octombrie. Schimbarea ar urma sa aiba loc intr-un context in care Mark si-a propus sa transforme reteaua de socializare in ceva mai mult, intr-un ”metavers”, mai exact, adica un univers virtual, in care oamenii isi pot folosi imaginatia pentru a depasi barierele lumii reale. 

Presa internationala scrie ca peste 100.000 de angajati de la Facebook lucreaza la sistemul hardware care in viitor ar urma sa stea la baza acestui ”metavers” la care viseaza Mark Zuckerberg. Facebook este, la ora actuala, cea mai populara aplicatie din Romania, fiind urmata de Instagram si TikTok. Deocamdata nu se cunoaste numele pe care Mark l-a ales pentru Facebook. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1231 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005925 (s)