News Flash:

Pandemia l-a dat peste cap pe Fuego. Ce a ajuns sa faca artistul pentru bani. „Mi-a fost greu, dar m-am regasit”

30 Noiembrie 2021
619 Vizualizari | 0 Comentarii
Fuego

Fuego, la fel ca toti artisitii de la noi si nu numai, a fost afectat destul de grav de pandemie. Interpretul avea oricum bani pusi deoparte, dar lipsa concertelor s-a facut simtita, asa ca a fost nevoit sa isi gaseasca o noua directie din care sa faca bani. Si se pare ca a fost destul de inspirat, caci Fuego a reusit sa faca bani frumosi si in pandemie. 

Spre deosebire de alti artisti care si-au plans mereu de mila pe retelele sociale, Fuego nu a vrut sa stea la mila statului si a vrut sa demonstreze ca poate face bani si in situatii de criza. Paul Surugiu a decis ca pandemia este momentul oportun pentru a-si fructifica una dintre pasiunile mai vechi si anume, pictatul. Fuego este recunoscut in randul fanilor sai pentru operele de arta pe care le face si se pare ca niciodata nu a renuntat la acest hobby. 

"Mi-a fost foarte greu, dar m-am regasit pe mine, am pictat. Am pictat foarte mult si asta mi-a facut bine. Cu siguranta tuturor ne-a fost greu si inca ne este.", a declarat Fuego in cadrul unei emisiuni TV.

Odata cu relaxarea masurilor restrictive, Fuego a inceput sa revina, incet-incet, la activitatile de dinainte. Artistul isi incepe turneul in curand si asteapta ca fanii sa fie prezenti intr-un numar cat mai mare. De fiecare data, Fuego organizeaza concerte cu sala plina, iar biletele se epuizeaza instant. Artistul spera ca si de data asta fanii sa vina sa il vada cantand pe scena, mai ales ca lui i-a fost foarte dor de energia primita de la public.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1160 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005054 (s)