News Flash:

Mihaela Radulescu si Andreea Marin, la un pas de un nou scandal. „Vii aici si dansezi ca nebuna”

30 Noiembrie 2021
620 Vizualizari | 0 Comentarii
Mihaela si Andreea

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Andreea Marin si Mihaela Radulescu au fost mereu in situatii tensionate. Dupa o lunga perioada de timp in care s-au atacat reciproc, cele doar au inceput sa se evite si, cumva, sa uite de conflictul dintre ele. Acum, soarta le-a adus pe cele doua in aceeasi conjuctura si au cam iesit scantei.

Mihaela Radulescu si Andreea Marin sunt doua dintre cele mai mari vedete de la noi. Pe cele doua le recomanda frumusetea, inteligenta si zecii de ani de experienta in televiziune. Cele doua vedete au fost mereu in razboi datorita lui Stefan Banica. Desigur, intensitatea acestuia a mai scazut odata cu trecere timpului, dar, de fiecare data cand cele doua se intalnesc, tensiunile ies la iveala. Cel mai recent exemplu este cel de la Masked Singer, acolo unde Andreea Marin s-a costumat in Muma Padurii. Horia Brenciu si Mihaela Radulescu au fost cel mai aproape de identificarea personajului, singura diferenta fiind data de faptul ca Mihaela nu s-a abtinut de la a face si comentarii extra. 

”Mi se usuca in picioare borcanele de broasca si ochii de capcaun si dupa aceea trebuie sa ma duc iar prin vecini. Azi n-am mai venit singura si asta m-a bucurat. Nu stiu daca detectivii astia stiu, dar niciun alt personaj nu mai vorbeste cu mine! Sunt si eu sensibila, nu pot sa stau asa!”, a povesit Muma Padurii despre propria persoana.

”Bai, tot te dibuiesc. Imi suna vocea aia un pic cunoscuta, parca as lua-o de undeva, dar parca dupa aia nu mai e. Vii si dansezi ca nebuna aici si inca mai cred ca esti un pic nebuna. De fiecare data ma enerveaza ca ceva din vocea ta, din inflexiunile alea, imi suna cunoscut. Si pe tine te doare la Bass, e clar!”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1122 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006573 (s)