News Flash:

Anca Ciota este cea mai noua mamica din showbiz. Vedeta Kanal D va naste in luna mai, dar deja a ales numele bebelusului

30 Noiembrie 2021
413 Vizualizari | 0 Comentarii
Anca Ciota

Anca Ciota este cea mai noua mamica din showbiz. Prezentatoarea de la rubrica meteo de la Kanal D si-a dorit foarte mult sa intre in clubul mamicilor, dar a simtit ca este mai mult importanta linistea de acasa. Astfel, dupa ce a pus la punct ultimele detalii legate de casa, Anca si sotul ei, artistul Phelipe, au inceput sa se focuseze mai mult pe partea familiala. 

Cei doi viitori parinti au mers in emisiune la Teo, acolo unde au apelat la trucuri babesti pentru a afla sexul bebelusului. La primul astfel de test a reiesit ca cei doi vor fi parinti de fetita, apoi, doua teste la rand le-a aratat ca vor avea baietel. Phelipe a rezonat mai mult cu ideea de a avea baietel, iar asta datorita faptului ca aceasta a visat mai demult ca va fi tata de baiat. Tot in vis se pare ca i-au aparut si doua variante de nume pe care nu are de gand sa le dezvaluie pana cand nu va veni pe lume copilul.

„Eu sunt foarte relaxat si sigur pe mine, stiu ca va fi bine. Am fost si luati prin surprindere. Oamenii iti spun ca ai 35 de ani si ca ar trebuiu sa faca un copil”, a dezvaluit Phelipe.

„Incepusem sa ma simt mai diferit decat ma simt eu in mod normal. Decolteul incepuse sa fie din ce in ce mai mare, mai generos. Am hotarat sa fac testul de sarcina, desi nu era intarzierea destul de mare. Era duminica seara. Fara sa ii spun lui, am facut repede testul si a iesit instantaneu pozitiv. L-am sunat si i-am spus sa suna urgent la mine. Nu puteam sa tin in mine. M-a gasit in baie cu testul. Stiu si parintii. Mama lui a aflat prima. N-a mai avut rabdare si a sunat-o pe mama lui. Am insistat foarte tare sa le spunem personal. Le-am zis ca le pregatim un cadou, le-am pus un body intr-o cutie, pe care scria ca o sa fie bunici. S-a lasat cu plans”, a povestit Anca Ciota.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1198 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006048 (s)