News Flash:

Cine este barbatul din viata lui Neti Sandu? Horoscopista a vorbit pentru prima data despre relatia ei

30 Noiembrie 2021
654 Vizualizari | 0 Comentarii
Neti Sandu

Neti Sandu este una dintre cele mai renumite horoscopiste. Cu peste 20 de ani de experienta la PRO TV, Neti poate da oricand lectii generatiei tinere. Aproape ca nu este persoana care sa nu se fi ghidat, macar o data, dupa previziunile astrala prezentat de Neti Sandu, Despre cariera ei nu a mai ramas nimic de spus, insa viata personala a fost mereu un subiect pe care l-a tinut departe de ochii curiosilor.

Neti Sandu este una dintre persoanele care au ce povesti si ale caror intamplari pot deveni lectii de viata. Prezentatoarea de la horoscop a stiut mereu cum sa isi gestioneze toate aspectele personale, astfel incat focusul sa fie pe cariera. Nu de putine ori a primit din partea publicului intrebari legate de viata personala, de iubit si de relatii, dar a preferat sa le tina pentru ea sau sa le expuna la momentul oportun. Si se pare ca acesta a venit chiar acum. Neti a fost invitata in podcastul lu Horia Brenciu, acolo unde a trecut prin toate etapele vietii ei. Horoscopista nu a evitat nici subiectul legat de viata privata, asa ca a vorbit cu sinceritate despre relatii si parteneri.

„Eu nu vreau sa stau cu cineva doar pentru ca nu pot sa stau singura. Aici e problema cu dependentele! Tu intai trebuie sa-ti rezolvi aceste dependente si, daca este loc sa intre cineva in viata ta, sa intre. Trebuie sa fie o complementare. Eu vad o prietenie, o relatie, eu altfel vad traitul cu cineva. Nu cu ia si tu, fa si tu piata, da, se fac si astea, dar la alt nivel. E foarte greu sa convietuiesti, in general. Dar am experimentat traitul in doi. Mi-a placut. Am stat zece ani. Da. A fost asa cum am avut eu nevoie. Ideea este ca trebuie sa te completezi. Multe lucruri pe care le faci sa fie admirate, aprobate de partener si tu sa ai tot timpul ce sa admiri”, a adaugat Neti Sandu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1108 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004836 (s)