News Flash:

Like Creata s-a grabit sa devina mama pentru a doua oara si si-a pus viata in pericol. „M-am judecat de-a Dumnezeu fara sa vreau”

29 Noiembrie 2021
348 Vizualizari | 0 Comentarii
Creata

Like Creata a devenit cunoscuta cu ani in urma atunci cand alaturi de Ruxi de la Bravo, ai stil! formau unul dintre cele mai de succes proiecte din online. Timpul a trecut, fetele au luat-o pe cai diferite si fiecare a incercat sa isi gaseasca pasiunea. In timp ce Ruxi a pasit anul in arena stilului de Kanal D, Creata a fost la Chefi la cutite, acolo unde a ajuns destul de departe. 

Like Creata a devenit mamica pentru prima data anul acesta, iar la scurt timp dupa ce a nascut-o pe Eva, vedeta si-a uimit fanii. Aceasta a anuntat ca este din nou insarcinata, chiar daca au trecut abia patru luni de cand a adus pe lume primul copil. Fanii s-au bucurat pentru ea, dar nu au putut sa nu-i trasmita si faptul ca nu este recomandat sa faca un al doilea copil atat de repede. Vedeta nu a mai stat pe ganduri si a mers la un control, acolo unde a aflat ca mesajele primite de la fani aveau si o doza de adevar.

„Am primit multe intrebari daca e ok ca am ramas asa repede insarcinata, avand in vedere ca am nascut prin cezariana. Am ramas insarcinata cand Eza avea 4 luni. Stiam ca indicat e sa astepti 1 an sau macar 10 luni. Vazand ca ma simt foarte bine, am zis de ce nu?! O decizie pe care am luat-o fara sa ma consult cu medicul meu. Abia cand am fost la control am aflat ce riscuri implica aceasta sarcina. In cazul in care sarcina s-ar prinde fix pe taietura sau langa, sansele ca aceasta sa se desprinda/desfaca sunt foarte mari, aproape de 100% si asta ar fi dus la alte complicatii (...) Una ar fi fost sa nu mai poti avea copii dupa ce ai naste, iar sarcina oricum ar fi fost dusa cu greu pana la capat. Evident, conteaza si cat e de puternic organismul tau si cat de repede se recupereaza, dar chiar si asa, e riscant. Ce sa zic, m-am jucat de-a D-zeu fara sa vreau, dar DUMNEZEU a ales sa fim bine.”, a scris Creata pe Instagram.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1161 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006769 (s)