News Flash:

Oana Zavoranu a rabufnit. Ce spune Querida despre operatiile estetice. „Am mai multe decat Michael Jackson”

22 Iunie 2022
735 Vizualizari | 0 Comentarii
Oana

Oana Zavoranu este una dintre cele mai sincere si transparente vedete din online. Tocmai de asta, bruneta s-a gandit sa foloseasca franchetea cu care spune lucrurilor pe nume si sa o transforme intr-o emisiune pentru toti fanii ei.

Oana a avut un proiect interesant pe Youtube, iar fanii au fost nerabdatori sa revina si cu sezonul, doar ca de data asta a fost o problema. Oana a intrerupt emisiunea cand nimeni nu se astepta. Invitata in cadrul emisiunii Xtra Night Show, Oana Zavoranu a facut lumina asupra acestui subiect si a clarificat lucrurile, odata pentru totdeauna. Actrita i-a explicat prezentatorului TV Dan Capatos motivul pentru care infirma zvonurile create in jurul persoanei sale. Vedeta sustine ca oamenii o acuza de faptul ca si-ar fi retusat buzele si nasul.

„Eu am buzele astea dintotdeauna. Am auzit ca mi-am facut mai multe operatii decat Michael Jackson, e important ca daca pui o poza de acum 10 ani si una de pe acum, sunt cam la fel.

Cand ma uit la mine, ca eu sunt constienta de valoarea mea si unicitatea mea in modestia mea, imi dau seama ca nu seman cu nimeni si cu nimic.

Nici nu vreau si nici nu incerc. Ce se intampla in ziua de azi si ce face ziua in lumea de azi, eu nu fac. De asta cred eu ca sunt Oana Zavoranu.”, a declarat controversata actrita la Antena Stars.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005287 (s)