News Flash:

Oana Lis, primele declararii despre starea de sanatate a lui Viorel Lis. „Ma ajuta Dumnezeu sa fiu puternica”

22 Iunie 2022
336 Vizualizari | 0 Comentarii
Oana Lis

Viorel Lis nu trece prin cea mai buna perioada a lui. Fostul edil al Capitalei inca se mai confrunta cu probleme serioase de sanatate si se pare ca acum situatia s-a agravat. Lis a fost transportat de urgenta la spital, acolo unde medicii s-au asigurat ca il supravegheaza corespunzator.

Fostul primar al Capitalei traverseaza o perioada care il pune la grele incercari. Dupa ce a a fost operat de urgenta in urma cu cateva saptamani si i s-a montat un stent la inima, acum, Viorel Lis a fost operat din nou. Starea lui de sanatate nu este cea mai buna, iar Oana Lis se lupta singura cu toata situatia.

„De cand s-au accentuat problemele lui de sanatate, eu am mereu telefonul la mine si nu ma duc foarte departe de casa. Daca ma suna si are nevoie de ceva, ma intorc imediat. Nu ma ajuta nimeni cu Viorel, eu ma descurc singura. Ma ajuta Dumnezeu sa fiu puternica si sa ma descurc singura, nu am nevoie de nimeni. Nu sunt genul sa ma plang si sa ma victimizez. Viorel este acum acasa, e asa si asa. Mergem la doctor, la particular, atunci cand avem nevoie, pentru ca e mai ok pentru el asa, nu are rabdare sa astepte mult”, a declarat Oana Lis, potrivit click.ro.

„Cel mai frumos moment este zilnic, de cand e din nou acasa. Atunci cand nu era acasa nu puteam sa dorm deloc, erau televizorul si luminile aprinse, ma mai duceam pe la prietene, dar era foarte greu. Eu daca ma pun langa Viorel in pat, adorm in doua secunde. Si el la fel. Eu daca stau in bratele lui Viorel, pe pieptul lui, adorm imediat. Pe pieptul lui este locul meu preferat din lume! Daca sunt agitata nu pot sa adorm si asta este momentul nostru zilnic, ma linisteste. Sunt ca un copil, ma conectez cu el ca de la suflet la suflet”, a mai declarat Oana Lis, potrivit aceleiasi surse mentionate anterior.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1227 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005166 (s)