News Flash:

Roxana Dobre a luat foc. Sotia lui Florin Salam a reactionat dupa ce IPS Teodosie nu i-a recunoscut casatoria cu manelistul

22 Iunie 2022
463 Vizualizari | 0 Comentarii
Roxana

Florin Salam si Roxana Dobre s-au cununat civil si religios, in aceeasi zi. De 1 iunie 2022, cei doi impreuna cu oamenii apropiati, pana in 200 de persoane, au sarbatorit marele eveniment si au avut parte de cele mai frumoase amintiri. Totul s-a intamplat la malul marii, pe plaja. Mai exact, cununia civila a fost oficiata pe plaja clubului Nuba, de la ora 17.00. Biserica aleasa pentru ceremonia religioasa a fost Adormirea Maicii Domnului, din Mamaia, iar marea petrecere s-a intamplat in clubul Nuba.

Inalt Preasfintitul Teodosie ar fi decis sa nu le dea binecuvantarea celor doi pentru nunta, iar asta deoarece cununia religioasa a fost facuta in ziua de miercuri, fiind considerata zi de post.

Mai mult de atat, desi pe invitatie scria unde se va oficializa cununia religioasa, de fapt aceasta a avut loc intr-o alta biserica, a unui fost preot, eliminat din BOR si care si-ar fi construit singur o biserica, potrivit surselor Antena Stars.

Acum, sotia lui Florin Salam a simtit nevoia sa iasa la inaintare cu declaratii si sa ii puna la punct pe cei care neaga legamantul ei cu manelistul. 

 Sotia lui Florin Salam a postat un mesaj pe contul ei de Instragam si a facut astfel primele declaratii dupa ce Biserica nu i-a recunoscut nunta cu artistul.

„La noi a fost pacat binecuvantarea in biserica miercurea. In ce lume putem trai…', a scris Roxana Dobre pe Instagram.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1191 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006030 (s)