News Flash:

Lora, victima bullying-ului. Artista a avut o porecla in copilarie care o mai urmareste si acum

22 Iunie 2022
450 Vizualizari | 0 Comentarii
Lora

Lora este preocupata permanent de imaginea ei, iar tenul care ar face invidioasa pana si o adolescenta are cateva secrete. Dincolo de mostenirea genetica, Lora are grija de pielea ei constant si foloseste produsele cosmetice din linia pe care a scos-o chiar ea pe piata. Asa se face ca, la aproape 40 de ani, are curajul la orice ora sa apara nemachiata si fara filtre pe retelele de socializare. Totusi, un alt aspect o complexeaza pe artista.

Lora a fost invitata in emisiunea La Maruta, unde a povestit cum era poreclita in copilarie si cat de mult suferea de pe urma acesteia.

„Aveam porecla in copilarie, imi ziceau Cocostarca, ma durea sufletul pentru ca se spunea cu rautate, cu intentie, pe mine intentia ma ranea cel mai mult. Eu nu eram inalta, eu am o inaltime de 1,68 m, dar la bunici, pentru ca purtam pantaloni de blugi scurti si eram cu picioarele la vedere, am primit aceasta porecla”, a marturisit Lora.

Lora a povestit ca si in prezent are parte de mesaje de „hate” din partea unora dintre internauti. Artista sustine ca cele mai multe astfel de mesaje vin din partea mamicilor.

„Oamenii care au anumite tensiuni, acesta este primul instinct, cand dai nas in nas cu o persoana faina, sa jignesti. Este o eliberare de energie pentru ei, nu trebuie sa lasam sa ne fure din energie.

Cel mai mare hate pe care il primesc este de la mamici. Un mare hate mi l-al luat acum, recent, eram in casa, eram in pantaloni scurti, am facut un dans, iar o mamica m-a facut jegoasa, grasa, ca nu mi-e rusine sa arat asa. Am intrat la ea pe profil, avea copii. Avea poza doar cu fata. Nu cred ca i-am dat block”, a marturisit Lora.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1240 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004716 (s)