News Flash:

Oana Roman a dat cartile pe fata. Cine aduce cei mai multi bani in familie si cine se ocupa de gestionarea finantelor?

29 Noiembrie 2021
466 Vizualizari | 0 Comentarii
Oana Roman

Oana Roman este extrem de transparenta in relatia pe care o are cu fanii. Fiica lui Petre Roman a decis ca cel mai bine este ca cei care o urmaresc sa afle chiar de la ea anumite lucruri, decat sa le interpreteze din alte parti. De cele mai mult ori, fanii vedetei au fost curiosi sa afle ce lucreaza Marius Elisei, sotul acesteia si cine este principala sursa de venit in casa. 

Oana Roman este una dintre vedete cu state vechi pe scena mondena si poate spune ca a avut de-a face cu fel de fel de experiente, unele mai placute, altele mai putin placute. De foarte multe ori s-a spus ca Oana este stalpul familiei atunci cand vine vorba de bani si ca tot ea ar fi si cea care il intretine pe Marius, sotul ei. Daca Mariu nu este la fel de darnic in aparitii si in detalii, asta nu inseamna ca nu produce nimic. Chiar Oana a fost cea care a pus punctul pe „i” si a vrut sa-i lamureasca pe toti de unde vin banii, cine ii aduce in casa si cine este responsabil de gestionarea lor.

„Cred ca am explicat de foarte multe ori ca avem o afacere de care ne ocupam amandoi si care este sursa noastra principala de venit. Sunt recunoscatoare pentru tot. Sunt recunoscatoare pentru familia pe care o am, pentru tot ce am reusit sa construiesc in viata asta si pe principiul pe care l-am invatat de la tata: ce este mai bun d-abia de acum urmeaza.” a declarat vedeta.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1275 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005868 (s)