News Flash:

Cine s-ar putea sa prezinte sezonul urmator de Asia Express? Cuza a fost cel care a facut marele anunt

29 Noiembrie 2021
550 Vizualizari | 0 Comentarii
Asia Express

Asia Express in pandemie a fost o adevarat provocare, atat pentru productie, cat si pentru concurenti. Turcia a fost o tara care s-a aflat in plina carantina atunci cand concurentii cereau cazare si transport, iar asta a fost una dintre cele mai grele misiuni pentru ei. Nici pentru productie nu a fost deloc usor, mai ales ca pe ultima suta de metri li s-au inchis granitele multor tari pe care voiau sa le introduca pe Drumul Imparatilor. Cu modificari de la un minut la altul, productia a reusit sa duca la bun sfarsit cel de-al patrulea sezon de Asia Express si se pare ca Irina Fodor, noua in acest format s-a descurcat mai mult decat admirabil.

Irina a inlocuit-o pe Gina si la Chefi la cutite, acolo unde i-a impresionat pe producatori cu abilitatile ei si cu dezinvoltura cu care a prezentat show-ul. Pentru Irina este prima data cand merge in Asia Express si oricat de simplu pare la tv, in realitate si pentru ea a fost o adevarata provocare si a simtit totul la fel de intens ca si concurentii. 

Fanii se asteapta ca dupa audientele din acest sezon, Irina Fodor sa fie pastrata ca prezentatoare si pentru sezonul urmatorul. Nici ea, nici cei din productie nu au declarat nimic, mai ales ca este devreme sa se gandeasca la asta. Cel care a facut primele precizari despre soarta noului sezon de „Asia Express” a fost Cuza. Concurentul a precizat ca se asteapta ca sezonul cinci sa fie prezentat si de Irina Fodor, dar si de Gina Pistol. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1253 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006324 (s)