News Flash:

Nicole Cherry a nascut in weekend. Ce mesaj a transmis artista de pe patul de spital?

29 Noiembrie 2021
340 Vizualizari | 0 Comentarii
Nicole Cherry

Asteptarea a luat sfarsit pentru Nicole Cherry. Artista a adus-o pe lume pe Anastasia si este in culmea fericirii. Micuta s-a nascut cu cateva zile inainte de aniversarea Ciresicai, asa ca proapata mamica poate spune ca acesta este cel mai frumos cadou de ziua ei.


Nicole Cherry a devenit mamica pentru prima data. Artista a adus pe lume o fetita perfect sanatoasa care le va face viata mult mai frumoasa celor doi parinti. Nicole nu a declarat momentan nimic despre Anastasia, doar a postat la stories o imagine cu cea mica alaturi de mesajul: „A venit printesa!”

Artista a povestit ca nu planuieste sa apeleze la o bona si ca vrea sa se dedice cat mai mult cresterii fetitei ei. Nicole Cherry si tatal fiicei sale vor avea parte de ajutor, pentru ca mama artistei este pregatita sa isi ia in serios rolul de bunica: ”Mama mea este printre cei vizati. In plus, chiar isi doreste asta si abia asteapta. Planuri in privinta cresterii nu ne-am facut, insa ne dorim sa petrecem cat mai mult timp cu ea, sa ne implicam activ in dezvoltarea si educatia ei, sa ii vedem primii pasi, sa-i auzim prima gangurire, primul cuvant”, a spus Nicole Cherry in interviul acordat revistei Viva!

Fanii au fost extrem de nerabdatori si de curios sa o vada pe Anastasia, asa ca au asaltat-o pe Nicole cu sute de intrebari. Una dintre cele mai intalnite este cea legata de viitorul celei mici. Chiar daca nici nu s-a nascut, urmaritorii lui Nicole sunt curiosi sa afle daca aceasta ii va trasa directiile in viata. Pentru asta, artista a avut un raspuns cat de poate de sincer.

”Mai e ceva de mancat pana atunci, dar eu o voi sustine in orice si daca ea vrea sa faca asta si va avea talent, pentru ca e important sa aiba talent, de ce nu, m-as bucura. Ce vrea ea sa fie!”, a declarat Nicole Cherry in mediul online.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1220 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006700 (s)