News Flash:

Cu ce s-a ales Lidia Buble după „Asia Express”? „Bagati doua luni numai pita!”

29 Noiembrie 2021
933 Vizualizari | 0 Comentarii
Lidia Buble

Lidia Buble si Estera au fost una dintre cele mai ambitioase echipe de pe Drumul Imparatilor. Din pacate pentru ele, aventura s-a incheiat in semifinala si nu au mai avut ocazia sa joace mult dorita finala. Lidia si sora ei nu au vrut sa plece prea repede din Asia Express, asa ca au ramas alaturi de echipa de productie pentru a afla live marii castigatori.

Lidia Buble a fost extrem de dezamagita atunci cand a parasit competitia de pe Drumul Imparatilor. Cele doua surori isi doreau sa ajunga cat mai departe pana in marea finala, dar ghinionul le-a urmarit fix in semifinala. Lidi si Esti au fost scoase din joc de piatra rosie, iar sentimentul a fost cu atat mai trist cu cat erau la un pas de premiul cel mare. Lidia a recunoscut ca s-a ofticat foarte mult ca nu a castigat Asia Express si nu s-a abtinut sa isi faca o poza pe tronul invingatorilor.

Lidia si Estera nu au parasit Israelul pur si simplu, ci au ales sa mearga cu echipa catre Ierusalim, acolo unde s-a filmat finala. Emotiile au fost extrem de mari si in spatele camerelor, acolo unde cele doua surori au asteptat cu sufletul la gura sa afle deznodamantul. Pusa mereu pe glume, Lidia nu a rezistat prea mult timp si, ca sa inchida gura rautaciosilor care a criticat-o mereu pentru tinute, in marea finala s-a afisat cu un top care ii punea in valoare decolteul. Aceasta a sustinut ca acum are sanii vizibil mai mari din cauza sau datorita painii pe care a mancat-o in Asia Express.

>

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1175 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005605 (s)