News Flash:

Anamaria Prodan a dat de pamant cu toti cei care i-au spus ca este aroganta. „Nu iau lectii de la toate gainile care se cred vulturi”

29 Noiembrie 2021
564 Vizualizari | 0 Comentarii
Anamaria Prodan

Anamaria Prodan este una dintre cele mai puternice femei din showbiz-ul de la noi. Fiica Ionelei Prodan s-a invartit mereu in cercuri de barbati si a demonstrat ca inteligenta, ambitia si frumusetea fac echipa buna impreuna. Anamaria a fost de foarte multe ori catalogata gresit de cei care nu o cunosc si se lasa ghidati doar de aparente. Satula sa i se puna mereu eticheta de femeie aroganta si cu nasul pe sus, sexy impresara le-a transmis tuturor un mesaj cat se poate de clar.

Anamaria Prodan trece printr-o perioada destul de tumultoasa din punct de vedere personal. Impresara este in plin divort de sotul ei, Laurentiu Reghecampf si aude fel de fel de acuzatii din toate partile. Anamaria este una dintre cele mai asumate vedete si nu s-a ferit niciodata sa spuna lucrurilor pe nume, chiar daca asta a generat mereu un val de reactii. Sexy impresara le-a vazut si le-a auzit pe toate la viata ei, dar nimic nu o deranjeaza mai mult decat sa fie caracterizata in necunostiinta de cauza. Satula sa fie bagata in aceeasi oala cu vedetele arogante, Anamaria a transmis un mesaj destul de clar pentru toate gurile rele. 

„Vulturul si Pasarea Phoenix sunt pasarile care simt ca imi reprezinta cel mai bine personalitatea, caracterul,sufletul si insasi viata. Deci … nu validez pe oricine si nu-mi pasa ce crede nimeni. Sunt cu nasul pe sus? DAAAAA. CA AM NAS FRUMOS ????
Da, chiar sunt !! Lacrimile vietii mele au cazut numai de pe obrazul indreptat catre cer, la fel ca si capul, tinut foarte sus”,
a scris Anamaria Prodan in cadrul postarii.


In toata minciuna, spoiala, raceala si mizeria altora eu mi-am pastrat demnitatea, vazand in oameni defectele lor si intr-un final am inteles ca sunt deasupra lor. (...) Le-am acceptat aceste defecte si am luat de la ei doar lucrurile bune ... de la familie, de la prietenii noi, de la cei vechi Am invatat lectia Vulturului! Sa ramai independent in toate circumstantele in care te arunca viata. Da, eu sunt!! Fata care iubeste zborul independent la foarte mare inaltime, pentru ca acesta iti da ocazia sa vezi realitatea si adevarul in detaliu. Sa ai puterea sa te ridici peste micimea unora atat de sus, sa ai tabloul tot sub sinea ta, sa ai puterea sa vezi in detaliu totul …. te face puternic si cumplit de mandru”, a mai scris impresara.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1245 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005259 (s)