News Flash:

Oana Lis si-a iertat tatal dupa 30 de ani. Vedeta a fost violata in copilarie de catre cel care trebuia sa o protejeze

30 Iunie 2022
557 Vizualizari | 0 Comentarii
Oana Lis

Oana Lis a trecut prin clipe de cosmar in copilarie. Sotia lui Viorel Lis a povestit cu ochii-n lacrimi la ce orori o supunea tatal ei vitreg. Oana nu a vorbit niciodata despre aceasta etapa din viata ei. Pana acum.

Oanei nu ii face deloc placere sa remomoreze acele clipe, dar fac parte din trecutul ei si nu poate schimba asta. Oana a povestit cum tatal ei o abuza de nenumarate ori, indiferent de situatie. Blonda isi aminteste si acum cum tatal ei o viola chiar in ziua in care fratele ei de 8 ani suferise un accident.

”Fratele meu a cazut de la o inaltime de patru metri si l-a luat Salvarea. Tatal meu beat cand a venit acasa a luat-o la bataie pe mama. A invinovatit-o pe ea pentru ce s-a intamplat. A batut-o groaznic si atunci am cerut ajutor la vecini. A luat-o si pe ea Salvarea, iar eu am ramas cu tata singura acasa.

Imi era ingrozitor de frica de el, orice ar fi spus nu puteam sa ma opun. Raspunsul psihologic este ca in acele momente ingheti. El a actionat atunci si in alte dati, iar cei din familia mea nu m-au crezut. Eu nu am mai spus nimic pentru ca el ma santaja deoarece facuse sapte ani de puscarie pentru tentativa de omor si imi spunea ca va fi rau si isi va pune capat zilelor.” a povestit Oana Lis despre ingrozitoarea experienta.

Oana Lis a visat toata viata sa devina psiholog. Sotia fostului edil al Capitalei a demonstrat ca orice este posibil daca iti doresti cu adevarat. Oana a obtinut diploma in psihologie, iar acum si-a deschis propriul cabinet. Mai mult, Oana a pus la dispozitia oamenilor care au nevoie de ea si abonamente lunare. O sedinta costa 97 de lei. Oana Lis spera ca pretul decent pe care il cere sa atraga o multime de potentiali clienti.

”Pandemia mea personala fusese deja in 2014, atunci am simtit ca am cazut psihic si fizic. In acel moment, eu m-am decis ca pot fi mult mai mult decat ceea ce eram si ca nu mai vreau sa fiu perceputa doar ca nevasta cuiva… ci ca vreau eu sa devin cineva! Si de atunci ma ocup de dezvoltarea mea personala, de evolutia mea si am ajuns acum sa pot sa ajut si pe altii. Pentru mine nu a fost usor, dar nu a fost nici cel mai greu lucru de pe Pamant…” a spus Oana.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1119 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005081 (s)