News Flash:

O crima oribila zguduie Timisoara! O educatoare si-a ucis fetita in varsta de doar 4 anisori!

14 Martie 2018
1005 Vizualizari | 0 Comentarii
crima politie2

Educatoarea din Timisoara care si-a omorat fetita de 4 ani, in noaptea de marti spre miercuri, a fost trasportata la spital, dupa ce ar fi baut erbicid in incercarea de a se sinucide, transmite corespondentul MEDIAFAX.
In timp ce politistii faceau cercetari la fata locului, femeii i s-a facut rau, iar aceasta le-a spus celor prezenti ca a baut erbicid in incercarea de a se sinucide.

Femeia a fost transportata, sub escorta, la Spitalul Municipal Timisoara, iar apoi transferata la Spitalul Judetean Timisoara.

“Noi i-am acordat primul ajutor, iar apoi pacienta a fost transferata la Spitalul Judetean Timisoara, pentru ca necesita dializa”, a declarat, miercuri dimineata, corespondentului Mediafax, purtatorul de cuvant al Spitalului Municipal Timisoara, Ramona Gidea.


Potrivit anchetatorilor, femeia nu a dorit sa faca nicio declaratie.

Intre timp, cadavrul fetitei de patru ani a fost dus la Institutul de Medicina Legala pentru efectuarea autopsiei.

Fetita in varsta de patru ani a fost omorata, marti noapte, de mama ei, la Timisoara, copilul fiind gasit de catre politisti inecat in cada si cu venele de la ambele maini taiate.

Crima a avut loc intr-o casa aflata pe strada Tigrului din cartierul Ronat, din Timisoara.

Politistii au fost anuntati prin apel la 112 chiar de catre mama fetitei, care apoi s-a incuiat in baie, oamenii legii fiind nevoiti sa sparga usa pentru a intra.

Femeia are 38 de ani si este educatoare intr-un sat din judetul Timis. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Scolar Timis, aceasta si-a luat concediu fara plata in urma cu trei saptamani.

“Lucreaza la Scoala Gimnaziala Murani, la gradinita. In urma cu trei saptamani, a solicitat concediu fara plata, pe motiv ca i-a fost foarte greu cu naveta si incerca sa-si caute un loc de munca care sa o ajute sa scape de naveta si sa primeasca un salariu mai bun. Nu a parut niciodata ca are probleme de comportament, era o persoana calma, a terminat Artele Plastice, a desenat tot timpul, vorbea frumos, era linistita”, a declarat, marti noapte, corespondentului Mediafax, inspectorul scolar general al judetului Timis, Aura Danielescu.

 


ramona gidea autopsiei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1140 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006565 (s)