News Flash:

Nu mai faceți asta niciodată când cumpărați pepene! Unde trebuie ținut, de fapt

6 Iulie 2022
923 Vizualizari | 0 Comentarii
292304955 625763465581209 3765630671515912827 n

Pepenele galben nu doar că protejează organismul de numeroase boli, ci este de mare ajutor și când vine vorba de frumusețe. cu siguranță, cea mai bună modalitate de a păstra fructele, mai ales pe timpul verii, rămâne frigiderul. Există totuși câteva excepții de la regulă.

Frigiderul pare a fi modalitatea corectă de a păstra fructele și legumele și a preveni astfel deteriorarea lor. Deși am crede că e cea mai bună modalitate de a menține produsele cât mai proaspete, pentru mai mult timp, lucrurile nu stau așa când vine vorba de pepeni, potrivit Mashed.

Se știe că bananele, avocado și roșiile se mențin mai bine dacă sunt ținute afară, la temperatura camerei, dar, mai nou, și fructele de pădure se încadrează în această categorie. Potrivit Delish, fructele de pădure vor rămâne proaspete la temperatura camerei, în timp ce umiditatea din frigider riscă să le strice. De asemenea, cel mai bine ar fi să le spălăm cu puțin timp înainte de a le mânca, în caz contrar apa le va înmuia.

Un alt fruct care nu ar trebui ținut la frigider este pepenele.

Pepenii întregi trebuie ținuți la temperatura camerei
Pepenii întregi ar trebui lăsați afară, la temperatura camerei, pentru a le permite să se coacă. Doar odată ce au fost tăiați trebuie păstrați la frigider. Cercetări ale Departamentului de Agricultură al Statelor Unite „au descoperit că depozitarea pepenilor, la temperatura camerei, ar putea chiar să ajute la păstrarea antioxidanților”.

Licopenul și beta-carotenul s-au dezvoltat mai bine în pepenii verzi lăsați afară
Potrivit studiului realizat de USDA, licopenul și beta-carotenul (antioxidanți naturali cu numeroase beneficii pentru sănătate) s-au dezvoltat mai bine în pepenii verzi care au fost lăsați afară, la temperatura camerei, în timp ce nivelurile acestor nutrienți s-au schimbat la pepenii băgați la frigider.

Așadar, vom avea mai multe beneficii pentru sănătate și nutriție de pe urma pepenelui verde lăsat în bucătărie, să se coacă! Abia după ce l-am feliat trebuie pus la frigider.

Cum trebuie ținut la frigider

Potrivit MasterClass, dacă intenționați să folosiți o parte din pepene într-o zi și să păstrați restul pentru mai târziu, este important să nu îndepărtați semințele. Acestea vor ajuta la prelungirea duratei de valabilitate. Dacă tăiați pepenele în felii, este recomandat să acoperiți feliile cu o folie de plastic sau să le puneți într-o pungă de plastic care se închide etanș.

Puteți folosi și un recipient de plastic, dar ar trebui să așezați mai întâi un prosop de hârtie în interiorul recipientului și să lăsați feliilor de pepene puțin spațiu, pentru a preveni acumularea de umiditate.

Dacă doriți să păstrați pepenele mai mult de câteva zile, The Kitchn recomandă să faceți acest lucru cu ajutorul congelatorului. Pentru a face acest lucru, așezați feliile de pepene pe o foaie de copt și congelați-le până se solidifică, înainte de a le pune într-o pungă de plastic. Acest lucru permite fructelor să rămână perfecte până la șase luni.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1129 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006498 (s)