News Flash:

Nimeni nu se astepta la asta! Liviu Dragnea s-a desparitit de iubita lui, Irina. „Eu am o relatie... ”

6 Decembrie 2021
664 Vizualizari | 0 Comentarii
Dragnea si Irina

Liviu Dragnea a iesit recent din arest si toata lumea a fost uimita sa afle ca iubita mult mai tanara a politicianului l-a asteptat acasa. Oricat de mult ar fi apreciat Dragnea acest gest, se pare ca iubirea dintre ei nu a mai fost la fel mare, din moment ce au decis sa puna capat relatiei pe care o aveau de ani de zile. Imediat duăa despartire, cel care a vorbit despre acest pas a fost chiar politicianul.

Liviu si Irina ar fi decis sa puna punct relatiei, dupa ce fostul lider PSD ar fi vazut un filmulet trucat cu partenera sa in timp il insela chiar cu un fost iubit. Astfel, si-a facut bagajul si a decis sa plece de acasa, in urma cu doar cateva zile. De atunci, Irina Nastase, nu a mai putut lua legatura cu el.

Contactata de jurnalisti, Irina Tanase a spus ca Liviu Dragnea nu a plecat de acasa si nici nu s-a despartit de ea. Ba chiar mai mult, aceasta a tinut sa precizeze faptul ca nu ar avea cum sa il insele pe Liviu, intrucat fostul ei iubit deja probabil este casatorit in momentul de fata.

„Buna seara! Nu… De unde stiti dumneavoastra asa ceva?  Pai, eu am o relatie cu Liviu de atat de multi ani incat fostul meu iubit cred ca este si casatorit si are si copii, asa ca nu avea cum sa ma prinda cu fostul iubit. Dar nu inteleg de ce ma intrebati asta? Da.. Nu m-a, nu m-a prins Liviu cu niciun iubit si nici nu ne-am despartit. Nu stiu de unde ati auzit dumneavoastra chestia asta… Imi pare rau…”, a declarat Irina Tanase, potrivit Cancan.


cancan
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1155 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005893 (s)