News Flash:

Naomi si Ristei se iubesc patimas. Cum a cucerit-o al nostru pe frumoasa mulatra?

22 Octombrie 2021
623 Vizualizari | 0 Comentarii
Naomi si Ristei

Florin Ristei poate spune ca a imbinat utilul cu placutul. In primul an in care a ocupat scaunul de la masa juratilor X Factor, Florin si-a gasit sufletul pereche, pe frumoasa Naomi. Naomi fiind din Anglia, Florin s-a asigurat ca nu o mai lasa sa plece, asa ca, in luna decembrie a anului trecut, artistul a decis sa se logodeasca in secret si sa traiasca o iubire desprinsa din filme.

Pentru Florin Ristei, dragostea chiar a aparut fix cand nu se astepta. La o distanta de 7 ani de cand a castigat trofeul X Factor, Florin a primit propunerea de a face parte din garda juratilor si de a gasi cele mai bune voci pe care sa le lanseze in muzica. Artistul s-a alaturat Deliei, Loredanei si lui Stefan Banica si s-a tinut de promisiune: a format cel mai catchy grup de fete care au un mare succes si acum, in afara competitiei. Dar asta nu a fost singura reusita a lui Florin. Juratul X Factor si-a gasit sufletul pereche, pe Naomi, o concurenta a carei antrenoare era Deliei. Chimia dintre ei a fost vizibila din primele secunde, inca de cand au cantat pentru prima data pe scena.

Intr-un interviu acordat celor de la Viva, Florin a povestit cum a decurs prima intalnire pentru ei si cum a simtit ca Naomi este sufletul lui pereche. ”Pentru prima data mi-am depasit un pic rusinea si am facut eu primul pas. Pasul a fost destul de natural, pentru ca eram in elementul meu, pe scena, iar asta m-a impins sa am putin curaj. Cu siguranta X Factor a fost triggerul pentru relatie, iar din partea mea a fost o atractie din prima. M-a fascinat! Prima noastra intalnire a fost mai mult o recunoastere la nivel inconstient, cred ca sufletele noastre se stiau deja.”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1257 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004868 (s)