News Flash:

Lidia Buble, cu sanatate-n piuneze dupa Asia Express. ”Am mers la doctor si m-am ales cu... ”

22 Octombrie 2021
702 Vizualizari | 0 Comentarii
Lidia Buble

Imediat cum a ajuns in tara, Lidia Buble a mers la medic. Din pacate, vestile nu au fost cele mai bune pentru ea. Probele din cursa pentru ultima sansa si-au spus cuvantul. Dupa ce a avut de ridicat 200 de kilograme de vase turcesti, Lidia Buble s-a ales cu hernie de disc. Artista si sora ei nu au vrut nicio secunda sa renunte la acea proba grea si poate spune ca a meritat tot efortul. Lidia Buble nu a povestit nimic de aceasta problema pana acum cand s-a difuzat e

”Din ziua aia am inceput sa am niste dureri de spate ingrozitoare. De dimineata pana seara, noaptea, inclusiv cand dormeam.  Cu toate astea, nu m-am plans niciodata. Cand am ajuns in Romania, am fost la doctor si am aflat ca am facut hernie de disc. Acum stau pe canapea, ma uit la Asia Express si am niste dureri de spate ingrozitoare. Asta este. Am luptat cu tot sufletul. Nu stiu daca o sa intelegeti vreodata prin ce am trecut noi pe acolo. Nu am regrete si as repeta oricand experienta asta. Este foarte grea, dar este atat de frumoasa! As mai face asta de 100 de ori”, a spus Lidia Buble pe Instagram.

Lidia Buble si Estera clar nu se asteptau sa ajunga la cursa pentru ultima sansa. Lidia Buble si sora ei au fost mai mereu pe locurile fruntase si pana acum nu au fost deloc votate. Cei care le-au trimis la run for your life au mers pe ideea ca ele sunt singurele care nu au experimentat asa ceva pana atunci. Lidia si Esti au intrat mai razboinice ca niciodata la cursa pentru ultima sansa si au promis razbunare.

”Nu suntem suparate ca ne-au trimis in cursa pentru ultima sansa. Una e sa trimiti o echipa si sa nu stii ce piatra este la final si alta e sa stii. Nu e nimic, ne-am intors mai luptatoare ca niciodata si nu vom ierta pe nimeni de acum incolo”, a spus Lidia Buble la testimoniale.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1131 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004903 (s)