News Flash:

Larisa Udila la un pas de depresie. Vedeta este pusa la zid pentru ca este mai ”pufoasa”

22 Octombrie 2021
402 Vizualizari | 0 Comentarii
Larisa Udila

Sotia lui Ogica a devenit de cateva saptamani mamica full-time si se pare ca acest rol a cam luat-o prin surprindere. Nasterea nu a decurs deloc cum se astepta si, mai mult decat atat, se pare ca nici viata de mamica nu este asa cum si-o imagina ea sau cum a vazut-o pe Instagram. Acum, fosta concurenta ”Bravo, ai stil!” a inceput sa revina pe Instagram si tot acolo a inceput sa primeasca si primele critici din cauza ca nu a reusit sa redevina la silueta de dinainte de sarcina.

Larisa Udila a fost una dintre concurentele preferate de public pe parcursul emisiunii ”Bravo, ai stil!”, iar asta i s-a datorat caracterului, dar si siluetei de invidiat. Tot datorita siluetei, Larisa a bifat de-a lungul timpului multe contracte de publicitate, iar capitalul ei de imagine s-a marit considerabil. Din pacate pentru proaspata mamica, kilogramele pe care le-a acumulat in timpul sarcinii nu s-au topit ca prin minune, iar fanii profita de fiecare ocazie pentru a o trage pe Larisa la raspundere ca este mai pufoasa cu 30 de kilograme. Larisa nu are prea multe de spus in apaare ei si a recunoscut ca nu s-a apucat inca de sport, mai ales ca de abia se obisnuieste cu viata de mamica. 

”Criticile au venit din partea femeilor, mi s-a parut absurd. Nu te poti recupera intr-o secunda, daca iei 30 de kilograme in sarcina. Eu am luat in greutate fara sa mananc foarte mult. Nu a depins 100% de mine, dar am fost si putin inconstienta ca am mancat orice. Trebuie sa-mi iau timpul meu ca sa slabesc. Nu pun presiune pe mine, am slabit deja 20 de kilograme, mai am zece, dar trebuie sa am grija ce mananc ca-mi alaptez bebelusul”, a spus Larisa Udila pentru antenastars.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1171 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006148 (s)