News Flash:

Culita Sterp, botez de mii de euro pentru fiul lui, Milan. Cine a fost alaturi de el la marele eveniment?

22 Octombrie 2021
555 Vizualizari | 0 Comentarii
Culita Sterp

Culita Sterp se poate considera la momentul actual un barbat realizat din toate punctele de vedere. Are o cariera rasunatoare, fiind printre cei mai doriti artisti la diferite evenimente, are o iubita minunata cu care se intelege perfect si probabil pe degetul careia vom vedea cat de curand si un inel, dar si un baiat sanatos, cu o familie care-l iubeste si-l rasfata.

Joi, 21 octombrie, a fost mare fericire si sarbatoare in familia Sterp. Culita si Daniela Iliescu au facut botezul micutului Milan. De la nunta nu putea lipsi toata familia si prietenii cei mai apropiati. Nasii de botez au fost chiar sora lui Culita, Ileana Sterp si sotul ei, asa cum artistul ne-a aratat in pozele din social media. Botezul a avut loc in Hateg, la Biserica Sfantul Nicolae. Au fost multe pregatiri facute pentru acest eveniment, mai ales ca parintii au promis un botez pe cinste, cu lux si multi invitati, ca pentru primul nascut al familiei lor.

Culita a aflat ca va avea un baiat pe vremea cand se afla in Republica Dominicana, iar fericirea a fost una ce se putea citi in gesturile sale. A sarit in sus de bucurie. Printre fostii concurenti de la Kanal D va putem spune despre Sorin Puscasu, Irisha, Stefan Ciuculescu.

„Nu cant la botez, sunt o gramada care canta, din breasla mea, prieteni de-ai mei. Or sa fie o gramada de cantareti, nu mai cant si eu. Si asta, cu cantatul, se zicea ca poarta ghinion. Bine, eu nu cred ca poarta ghinion neaparat, dar mai bine nu. O sa ma distrez, o sa ma simt bine.”, a spus fericitul tatic.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1122 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004501 (s)