News Flash:

Va fi sărbătoare într-o comună timișeană

în perioada 3-5 iunie, se vor desfășura Zilele Comunei Dudeștii Noi

19 Mai 2023
327 Vizualizari | 0 Comentarii


Autoritățile locale din comuna Dudeștii Noi din județul Timiș au pregătit trei zile de sărbătoare pentru praznicul Rusaliilor. În perioada 3-5 iunie, vor avea loc diverse evenimente sub genericul "Zilele Comunei Dudeștii Noi", care vor reflecta preocupările locuitorilor acestei comunități puternic urbanizate în urma dezvoltării imobiliare accelerate din ultimul deceniu.

Sâmbătă, 3 iunie, începând cu ora 20:00, în cadrul Serii Tineretului, la casa de cultură locală, va avea loc un spectacol de dans modern susținut de trupa "Extreme", alături de Olivera Petcov și Florin Neciu.

Duminică, la ora 18:00, este programat un Te-Deum la biserica ortodoxă a comunei, urmat de un spectacol susținut de ansamblul folcloric "Dudeșteana" și corul instituției-gazdă, începând cu ora 19:00. La ora 20:00, va avea loc un spectacol de estradă susținut de artiști precum Olguța Berbec, Remus Novac, Angelica Flutur, Luminița Safta, Sergiu Bota, Ionică Ivan, Claudiu Racz-Rabă, Alexandru Pop și formația muzicală condusă de Adrian Scorobete.

În ultima zi, luni, la ora 20:00, membrii trupei de dans modern "Extreme" vor reveni în prim plan cu un nou spectacol.

Evenimentul este organizat de administrația locală în parteneriat cu asociația Pro Datina și beneficiază de cofinanțare din partea Consiliului Județean Timiș.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1212 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006221 (s)