News Flash:

Oaspeți de seamă la sediul Primăriei Caransebeș

Atașatul cultural al Ambasadei SUA, William J. O’Connor, dar și membrii trupei Sub Radio au fost vineri oaspeții primarului Felix Borcean

15 Mai 2023
322 Vizualizari | 0 Comentarii


Vineri, primarul Felix Borcean a primit vizita atașatului cultural al Ambasadei SUA, William J. O’Connor, și a membrilor trupei Sub Radio la sediul municipalității. La întâlnire au participat și Liviu Jigoria-Oprea, directorul Direcției Strategii din Primăria Caransebeș, precum și omul de afaceri Gabriel Olariu, care are planuri de a reporni activitatea pe aeroportul din oraș. Prezența omului de afaceri la discuții nu a fost întâmplătoare. Este important să reamintim că Gabriel Olariu a avut mai multe întâlniri în SUA cu oficialități americane, în care s-a discutat inclusiv despre reluarea unei rute aeriene directe între România și SUA, de această dată cu plecare de pe Banat Airport Caransebeș.

„Dialogul s-a axat pe oportunitățile de dezvoltare ale zonei Caransebeș, atât economice, cât și turistice, și pe potențialul sprijin american, aeroportul fiind considerat un punct comun în acest sens”, transmit reprezentanții municipalității de pe Timiș și Sebeș.

Tradițiile culturale nu au fost neglijate, deoarece oaspeții americani au făcut un scurt tur prin zona centrală, vizitând sinagoga și muzeul Episcopiei, înainte de a se pregăti pentru concertul din această seară. Concertul trupei Sub Radio, care va avea loc la Casa de Cultură începând cu ora 19:00, este deschis publicului și intrarea este liberă.

Reamintim că evenimentul din această seară de la Caransebeș este organizat de Ambasada SUA, care aduce în fața comunității gugulane tinerii din trupa de muzică indie-pop Sub-Radio.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1992 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005029 (s)