News Flash:

Mihai Traistariu, in soc dupa ce a primit factura la gaze. „Le-am zis ca ca o sa-i dau in judecata”

13 Ianuarie 2022
633 Vizualizari | 0 Comentarii
Mihai Traistariu

Facturile din ultima perioada i-au dat peste cap pe milioane de romani, iar printre ei se afla si Mihai Traistariu. Artistul s-a revoltat pe cei de la Engie dupa ce factura lui a depasit pragul de 4.000 de lei. Mihai nu are de gand sa plateasca nici macar un leu si se apara, spunand ca el nu avea cum sa genereze atata consum.

Finantele lui Mihai Traistariu au fost date peste cap odata cu sosirea celei mai recente facturi de la gaze. Pe langa faptul ca suma de pe facura de curent a fost mult mai mare ca de obicei, acum, nici cea de la gaze nu este mai mica. Mihai a avut parte de un soc atunci cand a deschis plicul si a vazut ca are de plata peste 4.000 de lei. Artistul a declarat ca nici nu are e gand sa o plateasca, ba mai mult, va lupta pana in panzele albe pana cand nu isi va face dreptate.

„Am scoala de muzica de sapte ani, in 2019 eu mi-am cumparat un sediu in Constanta. Mi-am bagat gaze, curent, si, iarna trecuta, a fost foarte ok. Cand era foarte frig si cel mai ger afara, factura nu trecea de 700 de ron . Acuma a venit noua factura si mi-a venit 2.300 ron. Mi se pare exagerat, nu inteleg de ce scumpirea asta, e de trei ori mai mare”, a marturisit Mihai Traistariu pentru Click.ro

„Deja sunt ingrozit si nu stiu de unde sa mai tai si ce sa mai fac. M-am dus la scoala, am avut sedinta cu profesorii angajati si am zis: hai sa scadem temperatura! Am dat-o la 22 de grade, noi aveam 24 de grade,ca sa fie confort pentru elevi. Acum cand am vazut factura am zis: hai sa inchidem caldura noaptea. Am inchis-o de tot, dar se raceste cladirea. Dimineata trebuie dat drumul la caldura din nou Nu mai stiu de unde sa ai reduc. E un salariu de om, practic”, a adaugat artistul.

„M-am certat cu ei, le-am zis ca-i dau in judecata! Vreau sa inteleg si eu de unde au scos 400 de metri cubi cand nu treceam niciodata de 200. Nu vreau sa dau faliment!Vine si curentul acum, o sa fie graoznic. Practic astia inchid afaceri acum! Spaima mea e la apartamentele de pe Litoral. Norocul meu ca iarna nu le inchiriez, nu sunt folosite! Dar la vara oamenii vor folosi apa calda, o sa faca dusuri zi de zi. O familie de patru membri, vor face mai multe dusuri pe zi, sa vezi acolo ce va fi! La turisti se consuma, nu gluma”, a spus Mihai Traistariu.

>

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1121 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004678 (s)