News Flash:

Mihai Petre si Elwira s-au decis. Pe cei vor cheltui castigatorii „Asia Express” cei 30.000 de euro

30 Noiembrie 2021
574 Vizualizari | 0 Comentarii
Mihai Petre

Mihai Petre si Elwira au fost una dintre cele mai puternice echipe din sezonul acesta de Asia Express si, drept dovada, au si castigat marele premiu de 30.000 de euro. Cei doi s-au completat de minune pe Drumul Imparatilor si au demonstrat de nenumarate ori ca daca ai strategii si iti cunosti punctele slabe si punctele forte, atunci nimic nu este imposibil. Mihai Petre si sotia sa au fost extrem de competitivi si aproape ca nu existat proba la care sa nu iasa pe primul loc. Asta a dat startul, inca din luna octombrie, unui val de zvonuri conform carora Mihai si Elwira ar fi plecat acasa cu premiul cel mare de la Asia Express.

Mihai Petre si sotia sa, Elwira, au pornit pe Drumul Imparatilor convinsi fiind ca experienta celui mai dur reality-show poate ascunde multe situatii limita. Si nu s-au inselat. Asia Express i-a scos pe cei doi din zona de confort, iar in cazul lui Mihai, adrenalina competitiei si-a spus cuvantul. Pentru celebrul dansator, cursa pare ca nu se mai termina, acesta marturisind ca de nenumarate ori a visat ca se afla intr-o noua misiune contracronometru.

Mihai Petre si Elwira Duda s-au gandit si ce vor face cu banii, iar ei au marturisit ca vor folosi cei 30.000 de euro in cadrul familiei, neavand planuri bine stabilitate cu suma primita in urma castigarii sezonului 4 Asia Express.


„Eu nu imi imaginam ca o sa simt atata emotie intr-un show. Nu m-am asteptat, am avut momente care m-au terminat emotional. Am avut momente bune, momente rele, momente in care am ras de am murit, momente in care m-am prostit, momente in care am plans, momente in care am fost sus si apoi jos. Nu imi vine sa cred ca am castigat pentru ca am avut tot felul de momente. Am inceput bine, am continuat mai putin bine, dar am terminat cum nu se poate mai bine. Sunt cel mai mandru om acum”, a declarat Mihai Petre pentru a1.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1469 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007537 (s)