News Flash:

Mihai Petre si Elwira au sunt marii castigatori ai sezonului patru „Asia Express”. Cum au primit fanii vestea asta?

29 Noiembrie 2021
365 Vizualizari | 0 Comentarii
Mihai Petre

Mihai Petre si Elwira au fost una dintre cele mai puternice echipe din sezonul acesta de Asia Express si, drept dovada, au si castigat marele premiu de 30.000 de euro. Cei doi s-au completat de minune pe Drumul Imparatilor si au demonstrat de nenumarate ori ca daca ai strategii si iti cunosti punctele slabe si punctele forte, atunci nimic nu este imposibil. Mihai Petre si sotia sa au fost extrem de competitivi si aproape ca nu existat proba la care sa nu iasa pe primul loc. Asta a dat startul, inca din luna octombrie, unui val de zvonuri conform carora Mihai si Elwira ar fi plecat acasa cu premiul cel mare de la Asia Express.

Mihai Petre si sotia sa, Elwira, au pornit pe Drumul Imparatilor convinsi fiind ca experienta celui mai dur reality-show poate ascunde multe situatii limita. Si nu s-au inselat. Asia Express i-a scos pe cei doi din zona de confort, iar in cazul lui Mihai, adrenalina competitiei si-a spus cuvantul. Pentru celebrul dansator, cursa pare ca nu se mai termina, acesta marturisind ca de nenumarate ori a visat ca se afla intr-o noua misiune contracronometru.

Ca de fiecare data, nici acest sezon nu a fost lipsit de speculatii. La inceputul competitiei a aparut in online zvonul ca Emi si Cuza ar fi plecat acasa cu marele premiu de 30.000 de euro, iar la scurt timp dupa, in centrul atentiei a fost nimeni altul decate Mihai Petre. Competitivitatea lor si faptul ca ajungeau mereu primii la Irina i-a facut pe multi sa lanseze informatia conform careia Mihai si Elwira sunt castigatorii sezonului de pe Drumul Imparatilor.  La putin timp dupa aparitia acestei informatii, Mihai Petre a dat primele declaratii pe aceasta tema pentru fanatik.ro.

 „Nu am voie sa spun prea multe despre Asia Express, ma leaga un contract de confidentialitate. Stiti, se practica asemenea contracte, mai ales la emisiuni de acest tip. Doar departamentul de comunicare poate vorbi pe acest subiect. Sunt interesante speculatiile, dar cred ca trebuie sa vedem ce s-a intamplat. Nu pot sa spun despre zvonurile respective nimic, nici nu am ce sa spun”, a mai precizat Mihai Petre.

Acum ca „Asia Express” a ajuns la final si s-a aflat echipa castigatoare, fanii au inceput sa isi manifeste nemultumirile in online.
„Wow! Chiar nu ma asteptam de cand am aflat, din septembrie!”, „Super predictibil si plictisitor.”, „Cusuta cu ata alba dupa cele  doua pietre verzi. Dezamagitor.”, „Cea mai falsa emisiune!”, au fost doar cateva dintre reactiile din online dupa ce Mihai Petre a fost desemnat castigator. 

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1181 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004673 (s)