News Flash:

Ce tarif are Jean de la Craiova pentru o ora de concert? „Canti, esti bun, iei bani”

26 Noiembrie 2021
401 Vizualizari | 0 Comentarii
Jean de la Craiova

Jean de la Craiova este unul dintre artistii care nu au nevoie de prea multe prezentari. Interpretul are o cariera de zeci de ani in spate si experienta cat cuprinde. Tocmai de asta, Jean si-a permis mai mereu sa isi negocieze contractele, fie ca a fost vorba de cele de imagine sau de cele de solist. De-a lungul timpului, in jurul lui au fost vehiculate sume imense pe care se presupunea ca Jean le incasa pentru un singur concert. Manelistul a vrut sa faca lumina in acest caz si a vorbit deschis despre asta.

Invitat in emisiunea „40 de intrebari cu Denise Rifai”, Jean a spus lucrurilor pe nume si a detaliat subiectul tarifelor pentru concerte. Artistul a subliniat faptul ca bugetul se imparte la tot staff-ul si ca nu este chiar atat de usor sa te mai cheme cineva la evenimente. Atat pandemia, cat si numarul mare de artisti existenti pe piata fac ca publicul sa se decida mult mai greu. Jean de la Craiova este recunoscator pentru tot ceea ce are si stie ca publicul lui ii este mereu aproape, inca de la inceputul carierei sale.

"Eu tot timpul am fost la zi cu platite statului. Am contabil de 20 de ani. Tot timpul plateam taxe si impozite la stat. Eu cred ca asa e normal. Ar trebui sa o faca toti. Din sumele pentru care ma angajez, nu iau eu tot singur.

Sumele vehiculate sunt mari. Iau 3500 de euro o ora jumatate cu tot staff, formatie, sunet, iar dedicatii, lumea nu prea mai da. Daca scoti masina, drumul, e bine. Canti, esti bun, bine, daca nu, stai acasa in studio.", a declarat Jean de la Craiova in emisiunea "40 de intrebari cu Denise Rifai".

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1286 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005134 (s)