News Flash:

De ce au fost rivali Benone Sinulescu si Ion Dolanescu? Abia acum s-a elucidat misterul

26 Noiembrie 2021
1060 Vizualizari | 0 Comentarii
Dolanescu si Benone

Benone Sinulescu a avut o viata linistita si s-a concentrat mereu pe cariera. Acum, dupa ce a murit, multe mistere si intrebari plutesc in jurul averii pe care artistul o are. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca „Nea Beni”, asa cum il alintau prietenii, a fost unul dintre cei mai bine platiti artisti din Romania. 

Artistul a avut o casnicie frumoasa cu Elena Sinulescu, marturisind ca a fost singura femeie careia i-a spus „te iubesc”. Inainte sa se casatoreasca cu aleasa inimii, Benone Sinulescu a avut parte de experiente surprinzatoare, mai ales ca era ravnit de zeci de femei. Multi dintre apropiatii lui stiau ca acesta era in situatii destul de tensionate cu Ion Dolanescu, dar pana acum nu s-a stiut motivul certurilor dintre ei.

In trecut, regretatul Benone Sinulescu, care a decedat pe 18 noiembrie, lasand multa durere in urma, vorbea despre conflictul cu Ion Dolanescu.

„A fost o disputa, o competitie. Dar eu eram cu mult inaintea lui, aproape cu 15 ani. Pe Ion Dolanescu l-am cunoscut acum 40 de ani cand facea armata la Ansamblul Ciocarlia.

La intrare, acolo, la poarta. Eu eram solistul ansamblului si de cate ori ma prindea imi zicea ca vrea sa imi cante cate un cantec. Eu, daca luam salariul, ii mai dadeam cate un ban.”, spunea artistul.
Dragos Dolanescu a vorbit despre relatia destul de rece pe care o aveau Ion Dolanescu si Benone Sinulescu. Fiul regretatului artist a recunoscut ca acestia s-au evitat toata viata si nu s-au vizitat niciodata. Totusi, el este sigur ca ei au facut pace in cer si ii bucura pe ingeri cu talentul lor.

„Tata si Benone Sinulescu s-au evitat, in timpul vietii, nu se vizitau, dar sunt convins ca, acum, acolo, sus, au facut pace si ca le vor canta impreuna ingerilor. Artisti ca ei nu se vor mai naste in Romania.”, a zis Dragos Dolanescu pentru Impact.ro.


impact ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1255 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005470 (s)