News Flash:

Mihai Morar si-a pus fanii in cap cu o simpla postare. ”O sa ajungem sa facem copii prin Bluetooth”

15 Octombrie 2021
316 Vizualizari | 0 Comentarii
Mihai Morar

Mihai Morar a implinit ieri 40 de ani, iar la schimbarea prefixului, a reusit sa ii deranjeze pe fani cu un mesaj. Urmaritorii lui Mihai nu au stat prea mult pe ganduri si l-au tras imediat la raspundere pe prezentatorul de la radio.

Anul acesta, Mihai Morar si-a petrecut ziua de nastere un pic atipic. Prezentatorul de la Radio ZU nu a sarbatorit cu mare fast alaturi de colegii lui, ci a stat acasa. Zilele trecute, una dintre gemenele sale a fost infectata cu Covid, iar Mihai a decis sa se autoizoleze. In timp ce unii l-au apreciat pentru responsabilitatea morala si civica, altii s-au grabit sa-l critice pentru un simplu gest.


Mai exact, cu mult timp in urma, Mihai Morar a promis ca va fi nas de botez. Cum autoizolarea i-a dat planurile peste cap, Mihai a gasit o varianta de a-si onoro promisiunea: botez pe ZOOM. Colegul lui Buzdu a postat totul pe Instagram alaturi de un mesaj emotionant.
”SIMPLU SI FAIN. NASI DE BOTEZ, ONLINE. ???? Am 40 azi, dar n-am mai facut asta pana acum… De ziua mea, am botezat pe ZOOM. Se poate orice in izolare, m-am prins. Dimineata, am lansat cartea de acasa. Iar acum tocmai ce am fost nasi de crestinare pentru Aris. ???? Multumim pentru “conexiune”, •olga_popa_oficial si •claudiuilioiu. Aris, sa te ocroteasca Sfanta Parascheva, cum l-a ocrotit pe Nasu din ziua in care s-a nascut pana azi, la 40. ????????”


Fanii nu au stat prea mult pe ganduri si au sarit cu crticile in rubrica de comentarii. ”O sa se ajunga sa se faca copii prin Bluetooth”, „Dar cu tot respectul ma depaseste intelegerea actului de botez pe Zoom!!!!!!”, „Cata tristeta intr o singura poza”, „Nu cred asa ceva, asta chiar mi-e greu sa inteleg”, „Clar …am ajuns sa ne casatori si pe zoom…un pistol frate ..!”, „Ce vremuri traim…”, au fost alte comentarii negative primite de vedeta. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1180 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005140 (s)