News Flash:

Mihai Bendeac a cerut-o de sotie pe Denisa Rifai. Spre uimirea tuturor, prezentatoarea a acceptat. ”Facem cununia la ora 12”

22 Octombrie 2021
775 Vizualizari | 0 Comentarii
Mihai Bendeac

Mihai Bendeac a promis ca podcastul lui Maruta va fi ultima aparitie de acest gen in care sa se confeseze fanilor si sa vorbeasca deschis despre viata lui. Totusi, actorul a stat mai mult pe ganduri si si-a amintit ca ar mai face o exceptie pentru cineva si anume, pentru Denise Rifai. Actorul este efectiv cucerit de ea si i-a pus o multime de conditii daca vrea sa apara la ”40 de intrebari” pe Kanal D.

Mihai Bendeac a fost primul invitat al lui Maruta din cel de-al doilea sezon de podcasturi. Acesta a tatonat mult terenul, dar a meritat din plin. Videoclipul a ajuns instant in trending, iar declaratiile lui Mihai sunt efectiv savuroase. Nu multi stiau ca acesta are o pasiune, chiar fantezii sexuale cu Denise Rifai, prezentatoarea de la Kanal D. Mihai a complimentat-o excesiv pe aceasta si nu s-a abtinut deloc din declaratii la adresa ei.

”Mama, cat de buna e Denise Rifai! Nu pe intrebari, neaparat. E bine rau! Am fantasme sexuale cu ea. Iti vine s-o iei si s-o pui acolo pe masa!”, a spus Mihai Bendeac in podcastul lui Catalin Maruta. 


Mai mult, Mihai isi doreste sa ajunga la ea in emisiune, dar cu anumite conditii. ”Pe cuvantul meu de onoare ca este foarte serios. Tu stii ca ea este crush-ul meu, ce mi-ar placea sa o dezmierd! Daca am zis ca nu mai merg cinci ani de zile la interviu, nu merg. Si i-am pus o singura conditie, iti jur pe ce am mai scump ca nu glumesc. I-am zis ca vin la interviu doar daca se marita cu mine. Mi-a zis da si facem cununia civila la ora 12 si la ora 2 facem interviul”, a povestit Mihai Bendeac.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1272 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006781 (s)