News Flash:

Oana Zavoranu, acuzatii dure la adresa lui Dan Petrescu, miliardarul decedat acum cateva saptamani. ”Mi-a furat 23 de milioane de euro”

22 Octombrie 2021
979 Vizualizari | 0 Comentarii
Oana Dan

Nu multa lume stie ca Dan Petrescu a fost unul dintre cei mai bogati romani, chiar si mai bogat decat Ion Tiriac. Acesta a preferat sa stea mereu in umbra, sa nu fie in atentia publicatiilor, dar averea lui a atras mereu atentia tuturor.

Averea lui Dan Petrescu depaseste 1 miliard de euro. Ion Tiriac a declarat in repetate randuri faptul ca il considera pe acesta cel mai bogat roman. Cel din urma a reusit sa ajunga la aceasta cifra de afaceri din imobiliare. Barbatul detinea zeci de magazine precum: Metro, Auchan, Carrefour, Real, Billa.

La inceputul lunii octombrie, Dan Petrescu, cel mai bogat roman, a murit intr-un cumplit accident aviatic in Milano. Acesta se afla la carma avionului pe care il pilota, iar fiul lui era copilot, atunci cand avionul s-a prabusit. Acum, Oana Zavoranu face acuzatii dure la adresa miliardarului care, se pare ca a profitat de bunatatea alor ei si ar fi furat sume colosale. Oana a marturisit ca nu mama ei a avut o legatura cu miliardarul. Ba chiar, se pare ca Oana Zavoranu l-a cunoscut pe Dan Petrescu. Acesta ar fi furat 23 de milioane de euro din firma fondata de Nicolae Zavoranu.

Sa-i fie tarana usoara, din punctul meu de vedere e bine ca se odihneste… Intr-adevar, o legatura exista intre Marioara Zavoranu si Dan Petrescu.

Eu sunt cea care am avut de-a face cu Dan Petrescu, de fapt, pentru ca mamica mea nici macar nu stia de existenta lui Dan Petrescu in cadrul firmei fondate de tatal meu, Nicolae Zavoranu. Marioara Zavoranu nu l-a cunoscut niciodata pe Dan Petrescu.
Deci, 23 de milioane mi-au fost furate de sub nas, 23 de milioane de euro facuti de Agricomex, de tatal meu, bani care in mod normal si firesc trebuiau sa ajunga in posesia mea.

Asta este legatura care exista de fapt intre milionarul mort ca nu a pilotat bine avionul sau asasinat de fortele straine sau de cine vreti voi si familia Zavoranu!

Doar 23 de milioane de euro, atat, nimic mai mult! In rest, sa ii fie tarana usoara, acum se odihneste, nu ii mai folosesc nici cele 3 miliarde.”, a adaugat aceasta.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1261 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006195 (s)