News Flash:

Teo Trandafir, facuta cu ou si cu otet de catre tatal ei imobilizat la pat. ”Nu mi-a batut la usa de trei ani”

22 Octombrie 2021
1205 Vizualizari | 0 Comentarii
Teo Trandafir

Teo Trandafir nu mai are nevoie de introduceri. Prezentatoarea de la Kanal D are zeci de ani de experienta in spate in domeniul televiziunii, iar prin mana ei au trecut generatii intregi de aspiranti la o cariera in fata reflectoarelor. Acum, reputatia lui Teo este un pic umbrita de declaratiile pe care tatal acesteia le face. Ion Uta, imobilzat la pat ii arunca fiicei sale vorbe grele si ii scoate ochii ca l-a uitat.

Ion Uta a vorbit si despre celebra sa fiica, Teo Trandafir, cu care face doar mici schimburi de amabilitati prin telefon. De altfel, Teo Trandafir a dorit sa ii ofere ajutorul, insa acesta a refuzat-o, probabil din mandrie. El nu uita ca fiica lui nu l-a invitat la nunta sa si ca adesea l-a certat in public.

”Pe Teo Trandafir o las in pace si incerc sa n-o deranjez deloc. Ea ma mai suna si imi spune: ”Cheama-ma si vin!”. Dar eu ii zic: ”Nu poti face nimic, vezi-ti de treaba ta!”. Eu si Teo ne vedem rar, relatia e stransa, dar la modul ”Eu te las in pace, ca sa-ti vezi de viata”.

Daca ea e bine si eu sunt bine. Nu ne-am mai vazut de mult timp, Teo nu mi-a mai batut la usa de trei ani. Nu prea o sun, nu am aceasta dorinta. Nu e vorba ca avem o relatie rece, e vorba despre respect, despre lucruri din trecut. Acum sunt un muribund. Stau in casa, sunt al dracului de cumintel. Mai facem haz de necaz, nu vedeti ce vremuri grele traim?”.

In interviul pentru emisiunea ”In oglinda”, Teo Trandafir a vorbit, printre altele, si despre relatia cu tatal ei, Ion Uta. Ea a explicat de ce nu s-au inteles niciodata:

 ”Tata daca ti-a spus ceva o data, trebuie sa fii auzit deja. A fost greu cu tata pentru ca este spontan si extraordinar de ascutit. Prin comparatie cu tata, as sta putin si m-as indoi. Cu un adversar ca el, eu m-as descurca strangand bine din mine”, a marturisit Teo Trandafir.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1123 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004824 (s)