News Flash:

,,Mi-au mai dat doar 3 luni de trait, si la sfarsit l-am chemat pe preot si i-am spus ultima dorinta: sa ma ingroape cu o furculita in mana dreapta. Nu stia ce sa creada, dar de cand i-am explicat de ce, povesteste tuturor despre asta” Uite de ce a vrut

29 Mai 2018
835 Vizualizari | 0 Comentarii
sicriu

Se spune ca ultimul lucru pe care il pierzi e speranta, iar aceasta poveste este dovada. Ultima dorinta a acestei femei a fost aceea de a fi ingropata cu o furculita, poate parea ciudat, dar nu vi se va mai parea asa atunci cand veti temina de citit aceasta poveste. Eu unul sunt fericit ca am dat de ea!

O femeie a fost diagnosticata cu o boala mortala si i s-au mai dat numai 3 luni de trait. Asa ca, in timp ce isi ,,punea in ordine viata” si-a sunat preotul si i-a spus sa vina la ea pentru a discuta despre ultimele ei dorinte. I-a spus ce cantec vrea sa se auda la inmormantare, in ce haine trebuie sa fie ingropata, ca vrea sa aiba si Biblia ei preferata alaturi de ea. Dar, brusc, femeia si-a amintit ceva ce parea foarte important.
,,Si inca un lucru”, a spus ea. Pastorul a intrebat-o ce e, iar ea i-a raspuns: ,,Asta e foarte important: vreau sa fiu inmormantata cu o furculita in mana dreapta”. Pastorul a stat si s-a uitat la ea, nu prea stia cum sa raspunda la ce i s-a zis… ,,Va surprinde, nu-i asa?”, a intrebat femeia, iar preotul a raspuns ca nu prea intelege.

Ea a explicat: ,,In toti anii in care am participat la cine sau la evenimente sociale, imi amintesc ca mereu atunci cand vasele primului fel erau luate, cineva imi spunea inevitabil: ,,Puteti pastra furculita”. Acela era momentul meu preferat, asa stiam ca urmeaza ceva mult mai bun. Ca tortul de ciocolata, sau placinta de mere delicioasa. Ceva minunat. Asa ca eu vreau ca oamenii sa ma vada in sicriu cu o furculita in mana si vreau ca asta sa ii faca sa se intrebe: ,,Ce e cu furculita?” Si vreau ca dumneavostra sa le spuneti: ,,Pastrati-va furculita… Ce e mai bun abia acum urmeaza”.

Ochii preotului s-au umplut atunci de lacrimi de bucurie si a imbratisat-o pe femeie, apoi a plecat, stia ca era ultima data cand o va vedea in viata, dar mai stia si ca femeia intelegea Raiul mult mai bine decat el. Ea simtea ca ceva mai bun urmeaza.

La inmormantare oamenii tot intrebau ce e cu furculita, iar preotul zambea in continuu. In timpul slujbei, el a povestit tuturor conversatia cu femeia si ce simboliza furculita pentru ea. El le-a spus ca de atunci se gandea mereu la furculita si le-a mai spus si ca, probabil, asa li se va intampla si lor. Si avea dreptate.
Eu voi tine minte multa vreme aceasta poveste, daca si voua vi se va intampla la fel, distribuiti, merita sa stie cat mai multi despre ea!
Sursa: Newsner

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1252 (s) | 32 queries | Mysql time :0.012317 (s)