News Flash:

Mesajul premierului Grindeanu catre protestatari

7 Februarie 2017
1159 Vizualizari | 0 Comentarii
Sorin Grindeanu
Premierul spune ca, in opinia sa, ”incep sa devina vizibile doua tabere” si i-a  indemnat pe toti la calm. Prim-ministrul a aratat ca a inteles mesajul dat de strada, si tocmai de aceea a luat decizia de a abroga Ordonanta, si a amintit de sustinerea de la alegeri, pentru PSD. 


”Eu am vazut ca exista incepand de ieri, parca incep sa devina vizibile doua tabere. Eu i-as indemna si pe unii si pe ceilalti la calm. Repet, noi avem nevoie de stabilitate, de lucruri care sa ne uneasca. Am inteles mesajul. Am inteles mesajul dat de strada, tocmai de aceea am luat decizia de a abroga Ordonanta”, a spus premierul, la Parlament.


El a aratat ca, pe de alta parte, sustinatorii lor si cei care vor sa mearga mai departe simt nevoia sa-si manifeste aceasta sustinere.


”Eu i-as indemna la calm pe toti”, a afirmat premierul Sorin Grindeanu, intrebat ce mesaj le transmite protestatarilor.


Grindeanu a mentionat ca au avut in urma cu cateva saptamani alegeri, in care vorbim de milioane de voturi.


”De asemenea, acele milioane de voturi inseamna sustinere pentru ceea ce inseamna acum coalitia PSD-ALDE. Nu, nu inseamna un cec in alb, dar s-a creat o majoritate in Parlament, iar acea majoritate sustine guvernul”, a raspuns premierul.


El a negat ca ar intentiona sa demisioneze din functie. ”Nu as vrea sa trec la lucruri personale, pentru ca aici vorbesc ca prim-ministru. (..) Eu v-am spus hotararea mea ca prim-ministru, ceea ce gandesc singur cateodata e cu totul alta problema din toate punctele de vedere”, a mai spus Grindeanu.


Duminica s-a inregistrat un nou record de participare la protestele care au inceput din momentul adoptarii Ordonantei de urgenta de modificare a Codului penal si de procedura penala, la nivel national iesind in strada aproape 600.000 de romani. Desi Guvernul a anuntat abrogarea Ordonantei, oamenii au iesit in numar si mai mare in strada cerand demiterea Guvernului.

premierul abroga ordonanta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1217 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007627 (s)