News Flash:

IMAGINE MEMORABILA de la protestul de duminica din Capitala. Piata Victoriei, asediata de peste 250.000 de persoane

6 Februarie 2017
1101 Vizualizari | 0 Comentarii
protest sus
Au fost clipe memorabile duminica seara in Piata Victoriei din Capitala. Sute de mii de oameni si-au aprins lanternele telefoanelor si au cantat imnul national in cea mai mare miscare de protest din Capitala de la Revolutia din '89.
O mare de lumini a dat stralucire multimii intr-o imagine care a facut inconjurul lumii. Peste 200 de mii oameni, au iesit in strada, in a sasea zi consecutiva de proteste, chiar si dupa ce prim-ministrul Sorin Grindeanu a abrogat Ordonanta Urgenta de modificare a codului penal. Nu au fost uitati nici tinerii care au pierit la Colectiv pentru care s-a tinut un moment de reculegere.
Dupa ce la ora 19:00 protestatarii prezenti in Piata Victoriei au cantat imnul national, la ora 21:00 au aprins o mare de lumina. Fiecare a aprins lumina telefonului intr-o nou forma de protest, iar Piata Victoriei a fost inundata de lumina. Este o imagine coplesitoare de la ceea ce se doreste a fi cea mai mare manifestatie de dupa 1989.
La ora 21, cei aproape 280.000 de protestatari au facut ca Piata Victoriei sa straluceasca precum o bolta de sute de mii de stele. A fost o forma de protest si pentru amintirea victimelor de la Colectiv, pentru care s-a tinut si un moment de reculegere.
Apoi protestarii au spus raspicat pentru ce au iesit si sambata seara in strada, chiar si dupa abrogarea ordonantei de urgenta care i-a scandalizat.
"Este un Guvern care ne-a mintit, nu mai are legitimitate in fata noastra, asteptam ca tot Guvernul sa isi dea demisia si apoi ca PSD-ul sa aduca alti oameni curati."
"Demisia Guvernului este mai mult decat necesara si cred ca s-ar justifica si anticipatele, pentru ca deja nesimtirea a ajuns prea departe."
"Au abrogat ordonanta, dar nu inseamna ca s-a terminat. O sa o dea in Parlament si acolo o sa faca mismasuri", scrie stirileprotv.ro
"Ministrul Justitiei sa-si dea demisia pentru ca seri la randul nu a ascultat vocea oamenilor care au iesit in strada si chiar si premierul."
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1196 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006936 (s)