News Flash:

Motiunea de cenzura PNL-USR impotriva guvernului Grindeanu a fost citita in plen

6 Februarie 2017
959 Vizualizari | 0 Comentarii
guvern grindeanu
Motiunea de cenzura depusa de PNL si USR a fost citita, luni, in plenul reunit al Parlamentului, de catre deputatul PNL Catalin Predoiu, vicepresedinte al Camerei, PMP anuntand ca 25 de parlamentari vor sustine demersul opozitiei.
"Sub masca respectarii unor decizii ale unor instante interne sau internationale, guvernul girat de domnii Dragnea si Tariceanu, lovesc in ceea ce inseamna siguranta romanilor si a intereselor lor legitime", sustine PNL, in motiunea de cenzura intitulata "Guvernul Grindeanu – Guvernul Sfidarii Nationale. Nu legalizati furtul in Romania", citita in plen de vicepresedintele Camerei, Catalin Predoiu.
Presedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, a anuntat in sedinta de plen ca PMP sustine motiunea de cenzura, afirmand ca demersului opozitiei se alatura 25 de parlamentari PMP.
La inceputul sedintei USR a propus o sesiune de declaratii politice pe tema protestelor din sala, insa, presedintele de sedinta, deputatul PSD Gabriel Vlase a refuzat propunerea, afirmand ca "plenul nu poate vota ceva impotriva Regulamentului".
340 de parlamentari au fost prezenti la citirea in plen a motiunii de cenzura.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005949 (s)