News Flash:

Planul lui Sorin Grindeanu pentru a detensiona situatia din tara

6 Februarie 2017
1042 Vizualizari | 0 Comentarii
sorin grindeanu2
Premierul Sorin Grindeanu a afirmat duminica seara, la Romania TV, ca este dispus sa discute cu presedintele Klaus Iohannis daca acest lucru ar duce la detensionarea situatiei, fiind „prea putin important” cine face primul pas pentru a avea loc acest dialog institutional.


Intrebat daca a vorbit in aceste zile cu presedintele Klaus Iohannis, prim-ministrul Sorin Grindeanu a spus: "Nu am vorbit in aceste zile. Orice lucru in schimb care ar duce la calmarea situatiei sunt dispus sa il fac. Un dialog institutional astfel incat totul sa reintre in normal".

De asemenea, intrebat daca se asteapta ca presedintele Klaus Iohannis sa initieze dialogul, Sorin Grindeanu a sustinut ca ii este „dificil” sa raspunda. Despre eventualitatea ca el sa faca un pas pentru a discuta cu Iohannis, premierul a spus ca orice actiunea care ar duce la detensionarea situatiei este bine-venit.


„O sa vedem maine (luni – n.r.) si o sa va transmit acest lucru. Ceea ce este important e ca orice actiune care duce la detensionarea situatiei este bine-venit. Prea putin important cine face primul pas, dar trebuie facut”, subliniat Sorin Grindeanu.

sorin grindeanu iohannis dialog institutional
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1342 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007994 (s)