News Flash:

Medicul Bogdan Furtuna a facut noi declaratii despre Oana Zavoranu dupa ce a dat-o in judecata

30 Iunie 2022
845 Vizualizari | 0 Comentarii
Bogdan

Oana Zavoranu ajunge din nou in atentia legii. Vedeta nu este la primul contact cu tribunalul, asta dupa ce anul trecut mai multe influencere au dat-o in judecata pentru defaimare.

Acum, acuzatiile ce i se aduc sunt unele de santaj si vin chiar din partea directorului Spitalului Coltea. Furtuna Ioan Bogdan i-a facut plangere penala Oanei. Furtuna a lucrat mult timp la clinica Oanei, iar dupa ce si-a dat demisia, au inceput adevaratele tensiuni. Potrivit declaratiilor acestuia, Oana impreuna cu avocatul ei l-ar fi santajat cu 800 de mii de euro, suma de bani oe care barbatul nu a avut de unde sa o plateasca.

 

„Curtea de Apel a constatat infractiunea, in urma plangerii mele si au trimis-o in judecata. Eu nu am chemat-o in judecata. Eu am raspuns solicitarilor organelor abilitate. Nu am nici o teama, decat cea de Dumnezeu. Daca gresesc, imi asum si raspund. M-au santajat pentru o suma de bani. Amenintarile au venit sub forma unui posibil scandal in presa, cu prejudicii de imagine. Mi-au zis ca ma distrug in presa. Mi-au cerut 800.000 de euro. Dupa aceea, au scazut la 300.000 de euro”, a declarat, pentru click.ro, directorul Spitalului Coltea, Furtuna Ioan Bogdan.

„Si ea, si avocatul mi-au spus ca trebuie sa merg la un notar si sa semnez un document, pus de mine la dispozitia organelor de ancheta. Am intrebat cum se demonstreaza notarului prejudiciul (n.r. suma transferata de medic ar fi reprezentat, oficial, returnarea unui imprumut) . Mi-au zis ca notarul este prieten.”, a mai spus medicul potrivit aceleiasi surse mentionate anterior.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1174 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004795 (s)